Lyže Voelkl AC50
02.12.2008 19:56:38 #1
(Roman, ) Zdravím lyžaře! Vybírám nové lyže – univerzálky. Mám vybrané Voelkl AC50 nebo AC30. Rád lyžuji mimo sjezdovku – když je možnost. Rozhoduji se, že bych na lyže koupil skialpinistické vázání Marker Baron 12, ale nevím jestli to na takové lyže má cenu dávat. Rád bych totiž v budoucnu zkusil i skialpinismus. Tak prosím poraďte, zda koupit tyto lyže plus vázání nebo třeba i jinou značku, protože jsou dost drahé, tak váhám. Měřím 175cm, vážím 72 kg a jsem prý výborný lyžař. Díky předem za rady. Roman
02.12.2008 23:13:31 #2
(premek, glinzracetech@seznam.cz) ja byt tebou tak jdu do nich 30 jsou lepe ovladatelnejsi nez 50 ty jsou pro experty nebo vyborne lyzare a take vice do hlubokeho snehu..bych rekl.. tot muj nazor ale jak ses vybornej lyzar poradis si s obema dobre info najdes na http://www.ski-review.com/…ection/2/30/
03.12.2008 08:29:42 #3
(Martin, sichyngr@seznam.cz) Pokud
jste výborný lyžař a chcete lyž ii do hlubokého sněhu tak bych se vůbec
AC 50 nebál. Mezi AC 50 a AC 30 nebude velký rozdíl co to tuhosti lyže.
Šířka AC 50 bude při lyžování mimo sjezdovku výhoda. Pokud by jste měl
zájem mohu Vám na tyto lyže udělat cenovou nabídku, zabívám se
především závodním oddělením Völklu, ale dodat tyto lyže by neměl být
problém. Možná Vám pak nepřijdou tak moc drahé
03.12.2008 16:39:38 #4
(Roman, r.bednar@seznam.cz) Zdravím, děkuji za reakci. Vaše cenová nabídka by mě velmi zajímala. Lyže plánuji v nejbližší době kupovat. Ještě se chci zeptat na to vázání – jaké doporučujete?Díky.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.