VELKÁ SLÁVA!!!! - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Osobnosti VELKÁ SLÁVA!!!!

VELKÁ SLÁVA!!!!

07.12.2008 17:36:30 #1 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) Krýzlovi se konečně podařilo to, co se od něj, jako našeho nejlíp technicky vybavenýho lyžaře dalo čekat. Vzhledem ke konkurenci u kluků je druhý místo v obřáku Evropskýho poháru možný hodnotit na úrovni poslední slávy Šárky mezi holkama!!! Gratuluju tatínkovi Alešovi = :-) – minulej tejden jsme si povídali o tom, že se holt někdy musí podařit nespadnout :-)

07.12.2008 18:59:21 #2 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) – a je na Beaver Creek v 18,53 našeho času ve druhým kole obřáku :-) – to je moc dobrý, protože to už je mezi vopravdicky nejlepšíma lyžařema :-)… – tak ještě druhý držíme palce:-).

09.12.2008 14:35:16 #3 

administrator

(Milan, ) Nakonec obsadil celkově 22.místo což je pěkné. Upřímně řečeno Krýzla jsem v přenosech moc něměl možnost sledovat tak nevím jestli je nejtechničtějším jezdcem. Na MS v Bormiu jsem ale s ním, Bankem a tuším Vráblíkem pojezdil poránu na vylidněném kopci kam se přijeli rozjezdit před tréninkem na sjezd do kombinace. Pistu s převýšením 300 m jsme jezdili cca na 7 oblouků s 2 malými skoky, oni na DH já na GS jsem to musel pustit víc, abych srovnal rychlost tak, že jsem moc techniky neviděl nejvýraznější mě připadal Bank.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy