Bacha na www.kuplyze.cz (strana: 3)
17.04.2009 21:41:06 #61
(Jaroslav Liška) Přídávám se k podvedeným, z důvodů nedodání zboží jsem po 14 dnech objednávku stornoval – cca v půli února ale do dnešního dne nemám peníze, ten šrámek nebere telefony ani nijak nekomunikuje. Už jsem podnikl právní kroky, tak jsem zvědavej, jak celá věc dopadne.
16.05.2009 17:40:55 #62
(Jiří Pánek, jpanekj@volny.cz) Už od ledna se zájmem a zvědavostí sleduji tuto diskuzi. Jednak proto, že také patřím ke „spokojeným“ s důvěrou předem platícím zákazníkům, druhak proto, že obsah , úrověň a tón odpovědí jednatele firmy Optima finance s.r.o. pana Šrámka mě opravdu zaujaly. Způsob jakým komunikuje se svými zákazníky je nevídaný. Ani v nejmenším si nepřipouští selhání na svojí straně, to že jeho jednání je nemorální a jednoznačně protiprávní už vůbec ne. Po 4 měsících marné snahy nejprve získat objednané zboží, později dosáhnout vrácení svých peněz, jsem se rozhodl, že si tento problém vyřeším se Šrámkem osobně. Opravdu jsem byl zvědavý, co je to za člověka. Jednání ve skladě firmy bylo velmi krátké a potvrdilo se, že s tímto člověkem není možné standardně a racionálně jednat. Evidentně je zralý na pobyt v léčebně. To co mi Šrámek předvedl v Hodoníně a následně po mém odjezdu na místní policii mě utvrdilo v tom, že tuto firmu a jejího jednatele je nanejvýš nutné vyřadit z prostředí internetového obchodování, které značně zapleveluje a s úspěchem likviduje těžce a dlouze budovanou důvěru mezi internetovými obchodníky a jejich zákazníky. Oznámení podezření ze spáchání trestného činu podvodu jsem odeslal na Policii ČR obvodní oddělení Hodonín, Velkomoravská 1051/16, 659 01 Hodonín. Advokátní kancelář dokončuje občansko právní žalobu na vrácení dlužné částky a náhradu výdajů na její vymáhání. Všem poškozeným právník doporušuje podat Oznámení podezření ze spáchání tr.činu, krátce sepsat časovou genezi celého případu, doložit přílohami ( kopie výpisu z účtu a e-mailovou komunikaci) a zaslat doporučeně na Policii ČR Hodonín.Čím více těchto oznámení se sejde, tím větší šanci má policejní vyšetřovatel při žádosti o povolení nadstandardních vyšetřovacích postupů, při kterých je vysoká šance prokázat celý rozsah podvodné činnosti firmy. Jedním z opatření navrhovaných státním zástupcem bude jistě i okamžité vrácení dlužných peněz podvedeným zákazníkům. Co dodat. Cítíte li se podvedeni, braňte se.
28.05.2009 09:27:46 #63
(jana vallová, janavall@seznam.cz) Tento int.obchod opravdu hrůza achování ještě horší. Na jasnou otázku, proč není zaplacené zboží stále odesláno a kdy bude, jen výmluvy a úrážky a nakonec „nebudu se s váma bavit“ a položení telefonu. Zřejmě jsem taky nalítla a pokud se zboží nedočkám, chci se připojit k nespokojeným.
07.07.2009 16:40:40 #64
(ola, ola.la@sez.cz) Neslyseli jste o paysecu?je to nejaka novinka od hellomobile.
09.07.2009 10:48:00 #65
(Policie ČR Hodonín, hoohk@mvcr.cz) Dobrý den. Na policii ČR v Hodoníně bylo podáno trestní oznámení na firmu pana Šrámka. Proto Vás, i všechny kdo jsou firmou pana Šrámka poškozeni, žádáme, aby jste nás kontaktovali na této e-mailové adrese, kde na sebe uveďte kontaktní údaje. Jméno, příjmení a nejlépe telefonický kontakt a my vás po tomto budeme kontaktovat k doplnění trestního oznámení a dalších údajů.
15.10.2009 09:52:24 #66
(Posfis, obchod@posfis.cz) Dobrý den, v reakci na Vaše oprávněné stížnosti Vás podporuji toutoi cestou. Pan Šrámek si u nás objednal pokladní HW, který si osobně přijel vyzvednout dne 19.2.2009– chtěl ho prakticky během 1 dne od poptávky- to je asi trošku jiná doba než doba dodání zboží od pana Šrámka. Zboží si přijel vyzvednou a žádal o možnou spolupráci při impementaci našeho zboží do programu POhoda, který ještě neměl ani asi zakoupen a vůbec do něj nechtěl zasahovat- strávili jsme tady s ním 3 hodiny naší práce, ale náš zákazník náš pán … že pane Šrámku! No a od té doby se sám už nikdy neozval jen na naši reakci vždy napsal něco ve smyslu, že je zboží nefunkční atd… Dnes máme 15.10.2009 a splatnost byla 14 dní. Proto jsme se již definitivně rozhodli podat na pana Šrám ka a fy Optima finance s.r.o. žalobu. Věřím, že Vám pan Šrámek nakonec bude muset všechny peníze vrátit! S přáním všeho dobrého fy POSFIS.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.