02.02.2009 15:34:29 #1 

administrator

(Lukáš, Janda.L@seznam.cz) Dobrý den, máte někdo zkušenosti s lyžemi K2 obSETHed? Jak se chovají na sjezdovce/mimo ni, jak jsou na tom v porovnání se staršímy „sethy“?

04.02.2009 14:11:31 #2 

administrator

(Luboš/Freeski, ) Ahoj, ObSETHed jsme do testu nedostali, znám jen „Sethy“, rozdíl je v tom, že ObSETHed má rocker a je širší, ale jaké jsou rozdíly v chování ti bohužel nepovím. Možná se nám je podaří dostat do testu tento rok (modely 09/10), to by ale výsledky byly zveřejněné až na podzim :-)

21.04.2009 10:51:15 #3 

administrator

(Honza, jendouch@centrum.cz) Ahoj. Letos jsem pořídil K2 Obsethed 179cm a vázání Marker Baron. Úplně mě nadchly. V prašanu, to je prostě pohádka, lyže krásně plavou (díky rocker designu) a ty si můžeš vychutnávat dlouhej oblouk. Skvěle se osvědčily i v rozbředlym firnu. A kupodivu jsou použitelný i na sjezdovce, kde se s nima dá zajet carvovej oblouk (jako na úplně ledovou pistu by to asi nebylo, je to spíš do měkčích podmínek). Prostě když jsem je vzal do Alp, kde jsme víceméně jezdili freeridy okolo středisek a občas se svezli i na sjezdovce, tak to bylo úplně ideální. Tak teď to asi vypadá, že mě platěj za reklamu, ale fakt jsem s nima maximálně spokojenej.

P.S. Dýlka 179cm na mou výšku 187cm je asi trochu malá, ale já nejsem žádnej rychlej střelec a při tomhle poměru jsou lyže hodně obratný (to jsem ocenil hlavně v lese a úzkejch kuloárech). Samozřejmě každej zarytej freerider by ti asi doporučil co nejdelší pro pořádný straight lines.

20.07.2009 16:55:38 #4 

administrator

(pepa, ) Známý je má taky a samá chvála!

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy