VYLEPŠOVACÍ LYŽOVÁNÍ 2 (strana: 2)
16.03.2009 21:01:15 #31
(HonzA, ) Potvrzuji že jedu – Honza T. – a můžu vzít někoho po
trase Plzeň – Praha – Rokytnice.
Jinak mám dotaz k jídlu – mám trochu speciální dietu a bylo by pro mně
lepší, kdybych si mohl někde něco uvařit ráno a večer. Šlo by to nějak
zařídit místo té polopenze? Jak by to pak vypadalo orientačně
s cenou?
16.03.2009 21:42:28 #32
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) bude možný se nějak dohodnout přímoí s Jindrou Málkem – buď ti budou vařit podle potřeby, nebo tě ráno pustěj do kuchyně – jsou to lyžaři a věřím, že budou mít pochopení…
16.03.2009 21:56:55 #33
(PetrAT, ) Ahoj HOnzo. Prosím, přidej si mě na soupisku. Díky. PetrAT
17.03.2009 10:32:53 #34
(Milan, ) HOnzo nějak jsem nepochopil proč bude trénink slalomu omezen a proč se budeme pohybovat na mírnějším svazích? Nejedou tam snad sněhuláci a chceme se něco naučit. Pro amatéra s malými zkušenostmi jízdy v tyčích, bude právě technické zvlánutí SL na prudším svahu mnohem cenější a obtížnější než pouze mírný GS. Snoubí se tam hned několik důležitých věcí správná technika oblouků, linie, eliminace dekoncentrace při odrážení branek a přesný timing. Vzhledem k měkké podložce ještě doplněno o eliminaci nepříznivých podmínek na trati. Navíc postavit SL je méně než poloviční práce než postavit GS a lze ho rychle obměňovat. Jestli je v tomto problém rád ho postavím sám. Myslel jsem, že by bylo přínosné pokud bude volná sjezdovka a dostatek tyčí tj. 40 a více, postavit SL i GS současně a obměňovat, v případě problémů s technikou prokládat volnou jízdou. Co se týká SG proč ne, ale měkká podložka sotva dovolí nějaký slušný trénink rychlosti. Možná by bylo přínosné zaměřit se na jednotlivé prvky techniky SG a ty cíleně trénovat jako třeba správná technika sjezdového skoku nebo zisk ideální pozice ze skoku pro průjezd branky za horizontem. Nikdy jsem v Rokytnici nebyl tak nevím jestli tam nějaký vhodný terén s prudší částí a hangem je. Kde vlastně plánuješ lyžovat u penzionu areál modrá hvězda Sachrovka nebo někde jinde? Na závěr napíšu své očekávání doufám že se přidají se svými představami i ostatní. Od VL si slibuji, že po kurzu podloženého snad kvalitní suchou přípravou budu schopen zajet technicky správně SL a GS v jakýchkoliv podmínkách, rovněž volnou jízdu jak si přeju. Samozřejmě ne nejrychleji tam je hodně okolností a nejrychlešjší je vždy jeden, ale rád bych položil základ k tomu abych časem byl schopen předvést to čemu se říká profesorská jízda.
17.03.2009 11:56:49 #35
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) – ale já
jsem jen NAZNAČIL program… Tím, kdo bude přesněji a na místě, podle
podmínek určovat co a jak, bude především MilanT. Jen bych chtěl skromně
poznamenat, že budeme jezdit to, co nám dovolí terén a PŘEDEVŠÍM TO, NA
CO STAČÍME. Z vlastní, docela letité zkušenosti vím, že není dobrý
mít přehnaná očekávání postavená na velkejch ambicích. Za pár dní se
nedá naučit to, na co talentovaným závodníkům nestačí 10 – 15 let
… – ale rozhodně se
dá zjistit, kde a jaké rezervy kdo má a doporučit návod, jak ty rezervy
naplnit !!!! Lyžovat se bude rozhodně ve Skiareálu Horní Domky (možná
někdy využijeme i nabídky areálu Udatných…).
Mohu Tě ubezpečit, že program VL bude postaven na maximu toho, co dokážeme
zvládnout… – mám na mysli INDIVIDUÁLNĚ A KVALITNĚ ZVÁDNOUT. No a
taky bych tě chtěl ubezpečit, že i Ty velmi brzy začneš dobře poznávat
co kdo z nás zvládá a co už ne – úsměv
…
17.03.2009 11:57:28 #36
(TomáS, ) Ahoj, mám v tuto chvíli několik variant: 1) nevydrží mi stehno a po 5 dnech na Kronplatzu kam zítra odjíždím budu muset účast zrušit, doufám, že se nestane. Budu vědět v úterý. 2) pobyt se skoromanželkou a dítětem – je možný mít takový typ ubytování? – tato varianta není moc pravděpodobná 3) příjezd ve čtvrtek brzo ráno na snídani, skoromanželka má zase 1.4. narozeniny, na co jsem samozřejmě zapoměl. 4) vše dle plánu a v tom případě mohu někoho vzít z Prahy, bude-li zájem. T
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.