Slovensko tento víkend - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Slovensko Slovensko tento víkend

Slovensko tento víkend

06.05.2009 18:51:35 #1 

administrator

(Bory, Boracek@seznam.cz) Zdar , nevíte někdo , jestli ještě někde na slovensku spustí lanovku ? Potřebuju to vyzkoušet lehce po utrženém vazu . Právě jsem skončil RHB a prý OK .

06.05.2009 18:58:45 #2 

administrator

(Bory, Boracek@seznam.cz) Lomnické sedlo – nebyl tam někdo minulý víkend , co fronta na dvousedačku ???

07.05.2009 08:38:07 #3 

administrator

(Duro, ) Tento vikend by malo ist posledny krat Lomnicke sedlo a este aj Chopok sever … mam este jeden den na skipase tak ho asi pojdem dorazit … ale od lyzovacky si uz moc neslubujem … skor pojdem stravit jeden den na cerstvom vzduchu
Minulu nedelu udajne od rana makko, zjazdvoka uz o 9:00 rozbita, mozno to uz ani neupravovali, mimo zjazdovky uz dost malo snehu, plno skal lyze dostali zabrat. Tie dva dni predtym zasa Kamenna chata hlasila vsetko zmrznute na kost, takze podbne to mohlo byt aj v sedle a myslim ze ani netahali kvoli vetru.
Co sa tyka toho tvojho lahkeho odskusania kolena, tak ti doporucujem nepokusat stastie a nechat to na dalsiu sezonu. Sedlo v maji nie je podla mna idealne na taketo pokusy. Radsej sa chod previest na bicykli, kolenu to urobi urcite lepsie :-) …

07.05.2009 09:53:51 #4 

administrator

(TomáS, ) taky jedu náhodou na Slovensko a zabýval jsem se myšlenkou lyžování. Ale mám jeno čtvery:-) lyže v moc pěkným stavu tak to nebudu hrotit abych je nezničil. Pokud se týká testování kolena, tak o tom vím taky bohužel hodně. Rozhodně bych ho testoval za ideálních podmínek, teď už o nic nepřideš. Nejprve bych přes léto, co nejvíce naposiloval a pak bych na upravených modrých a červených něco zkoušel:-) T

08.05.2009 08:43:41 #5 

administrator

(Bory, Boracek@seznam.cz) asi máte pravdu , projedu se na kole . Schovám ski , zaposiluju nohy a další sezonu Skol .

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy