Seiser Alm mapa sjezdovek
Seiser Alm - mapa sjezdovek s podrobným popisem
Oficiální mapa sjezdovek - Seiser Alm

Kliknutím na mapu se zobrazí zvětšená podoba. Pokud chcete vidět maximální velikost, klikněte na tlačítko 1:1.
Podrobný popis - Seiser Alm
Compatsch
- přehledná cvičná louka s čarodějným slalomem a tunely pro děti (expresní 4sedačka Euro s automatickou dětskou pojistkou)
- centrum lyžařského i běžeckého areálu s turistickým zázemím a hotely přímo na sjezdovce
- přístup na Compatsch kabinkovou lanovkou ze Seisu anebo po úzké horské silnici (jen pro ubytované)
Puflatsch
- jižní svah s 300m převýšením a třemi variantami sjezdovek – přímou černou a dvěma lehčími červenými, mírně traverzujícími svahem (telemix Puflatsch)
Panorama
- mírná a široká dálnice, ideální pro výuku (krytá 6sedačka Panorama s nízkým nástupem a automatickou dětskou pojistkou)
Laurin
- mírná, přehledná, jen lehce zvlněná dálnice (expresní 4sedačka Laurin)
- velký snowpark King Laurin se zónou pro začátečníky (terénní vlny a malé skokánky pro děti) i pokročilé
Goldknopf
- mírná, přímá a jen lehce zvlněná červená trať s krátkými svižnými úseky z vrcholu Goldknopf (260 m dlouhý úsek měřené rychlosti s bezpečným protisvahem na okružní variantě hlavní trati), níže pak mírná přehledná dálnice (dvě navazující kryté 4sedačky)
- lehká a přehledná dálnice (krytá 6sedačka Paradiso)
Florian
- středně dlouhá červená trať v lesním průseku se svižnější horní třetinou a mírným dojezdem (krytá 4sedačka Florian)
Saltria
- z nejodlehlejšího kouta Seiser Almu jezdí placený skibus do lokality Monte Pana, odkud se dá přejet na svahy Val Gardeny i na safari Sella Ronda
Spitzbühl
- klidné zákoutí s členitou červenou tratí s měřeným slalomem (2sedačka)
Piz
- kratší, přehledný jižní svah se strmější horní pasáží a mírným dojezdem (6sedačka Mezdi)
- široká a poměrně mírná dálnice (krytá 4sedačka Monte Piz)
Gostner Schwaige
- nejlepší gastronomická adresa Seiser Almu – malá dřevěná chata s terasou a maličkou kuchyní o velikosti 2,5 m2 a několika stoly, ale s lahůdkami, tvořenými z místních surovin a z bylinek a květin alpských pastvin