vyber freestylovek

23.09.2009 15:50:26 #1 

administrator

(Jarda/Vijagr, JarmilKonan@seznam.cz) Ahoj,

chtěl bych si poridit naky freestyle/uni­verzalni lyze.Jezdil bych tak 50% na sjezdovce zbytek ve snowparku a v lese.Podle toho,co sem cet tak idelani sirka je tak 90mm.Jaky lyze bych si mel podle vas poridit?(do 14 tisic s vazanim) zatim se mi zalibily Volkly Bridge

23.09.2009 19:39:34 #2 

administrator

(Luboš, ) Ahoj, určitě bych vybíral z nějakých univerzálních „freeski“. To znamená šířka kolem 90 mm. Určitě jak píšeš je jedním adeptem Völkl Bridge. Já mám dobré zkušenosti se Scott Punisher a Line Prophet 90. Ale takovou lyži má každá značka (4frnt MSP, Amplid Milo, Armada ARV nebo El Rey, Dynastar Big trouble, Line Blend, Ninthward 1st blood nebo LT…) Nejlepší je samozřejmě vyzkoušet, nikdo ti nemůže poradit s výběrem tak, jako ty sám. Je to zároveň jediný spolehlivý způsob. Pokud nechceš zkoušet nebo nemáš možnost, je to škoda, ale pak asi záleží na konkrétní příležitosti a n adanou lyži si můžeš najít recenzi třeba na http://www.tetongravity.com/…owthread.php?…. Ať se výběr podaří.

23.09.2009 19:47:46 #3 

administrator

(Jarda-Vijágr, ) Díky

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy