Plastika vazu u MuDr. Váchala
30.09.2009 07:09:22 #1
(Šárka Praha, nycovi@seznam.cz) Prosím, není mezi Vámi už někdo, kdo absolvoval plastiku předního křížového vazu u pana doktora Váchala v Praze? Čeká mě teprve artroskopie, ale plastice se asi nevyhnu. Tak bych jen ráda věděla, jak se Vám u pana doktora líbilo. Díky za reference.
30.09.2009 16:02:42 #2
(MichalV, ) Zdravím, koukám, že nikdo nekomentuje dotaz. Nicméně osobně plastiku ještě nemám:-), ale znám dva lidi, kteří ano a jsou moc spokojení. Myslím, že byli na zákroku ve Vysočanech. Jak jsem vypozoroval, tak Mudr. Váchal je jedním z nejlepších operatérů u nás. Hodně štěstí Michal.
01.10.2009 10:40:17 #3
(TomáS, ) asi 92%. Tj. v 8% případů se vyskytují nějaé komplikace. Jméno doktora Váchala je známé. Jestliže těch plastic doktor dělá více a ne jednu do měsíce, tak je to samozřejmě lepší. Já byl u jedný z největších kapacit u nás. Tuším, že dělají cca 300 kolen ročně a stejně jsem byl v těch 8%. Přesněji komlikace, který mám se vyskytují u 1/3000. Snad ti to dopadne dobře a hodně potom cvič. Dobrá rehabilatace po zákroku je fakt důležitá. T
01.10.2009 22:09:03 #4
(supinna, supinna@seznam.cz) syn absolovoval u Dr. Váchala dokonce dvě operace. Plastiku předního křížového vazu a přibližně dva roky před tím operaci ramene. Obě k naprosté spokojenosti jak ze zákroku , tak z pobytu na klinice. Dnes v pohodě lyžuje i hraje fotbal. Z jeho zkušenosti je třeba klást důraz na následnou rehabilitaci. Přece jen dochází za dobu, kdy je nohu potřeba udržet v klidu, k úbytku svalové hmoty.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.