Snow Market

17.10.2009 12:02:32 #1 

administrator

(Martin Pospíšil, pospisil1@gmail.com) Ahoj všem. Dovolím si sem zkopírovat můj diskuzní příspěvek k akt. číslu SNOW MARKET. Je sice v diskuzi tam, ale ty příspěvky se neřadí do tohoto šuplíčku. Copak asi bude se slibovanou novou tváří Snow.cz ? Hlavně spíš funkčností ? Příspěvek je tedy tady, myslím, že by odpovědi zajímaly víc lidí, než jenom jednoho :

Z titulní strany se na nás usmívá krásná lyžařka – Lange girl – ovšem z loňské sezóny. Já mám ale jeden dotázek. Už poněkolikáté jsem se setkal s narážkou, jak Lusti i Sporten pracují (snad i větší částí své kapacity) pro zahraničí. Jaké lyže tedy vlastně vyrábějí ? Supermarketovky pro Aldiho, nebo „tajně“ část produkce značkových labelů ? A jak to vlastně je s výrobou lyží ? Sleduju pouze Atomic a s úžasem hledím na lyžáky vyrobené v Rumunsku, klukovi jsem už málem zaplatil lyžičky, než jsem si všimnul drobného nápisu vyrobeno v Bulharsku… Je to tak, že některé modely se vyrábí pouze na Balkáně, nebo se identické modely vyrábí tam i tam ? V Rakousku pro „lepšího“ spotřebitele na tzv. západních trzích ? Myslím, že by to bylo docela zajímavý námět i na článek. Ale zase – kde ho tisknout, když zadavatel reklam a výrobce je jeden a tentýž. To by nemuselo dělat dobrotu. Stejně zajímavé by mohlo být i cenové srovnání obchodní politiky lyžařských výrobců na jednotlivých evropských a potažmo i americkém trhu. Vždyť dnes už není až takový problém si lyže otestovat a následně koupit kdekoli. Speciálu Snow Market by to prospělo asi více než opakovaní loňského desatera o nákupu bot. Nic proti Ivanovi. O čam taky pořád dokola na dané téma psát, když se situace nemění. Loni taky v botách proběhly zprávy od Salomonu, že začal používat „kaprolen“ pro home bootfitting. Přestože se do jeví jako zajímavé téma a loni ho Snow (malinko) nakouslo, letos jsme se nic nového nedověděli. I to by mohlo možná být téma alespoň na infobox. Tohle moje povídání není kritika. Je to snaha o feedback od předplatitele směrem k redakci. A je na nich, jak s ní naloží. Věřím, že mají snahu posunovat Snow dál a přeji jim, ať se to daří.

19.10.2009 15:00:37 #2 

administrator

(ivan, ) Martine, díky za zamyšlení, reakci, podněty i přání. Snad jsem dofackoval korektury svých věcí do dalšého čísla a za sebe ti odpovím v sekci články, OK?

19.10.2009 16:22:11 #3 

administrator

(Martin Pospíšil, pospisil1@gmail.com) a samozřejmě se těším. Ale možná by Ti to dalo téma na článek, což by mohlo být za peníze, ne ? No zvaž to. Skol Martin.

19.10.2009 17:32:57 #4 

administrator

(Martin Pospíšil, pospisil1@gmail.com) :o) Heh, ale myslel jsem to dobře. Původně. :o)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy