Domů Diskuze Česko Kohútka: [Středisko]

Kohútka: [Středisko]

01.01.2010 00:00:00 #1 

25.12.2013 19:35:02 #2 

Magy žena

>> Reakce na aktuální report z 23.12.2013.

Měla jsem podobnou zkušenost s úpravou sjezdovky. Na Kohútce jsem byla poprvé a ty boule, které byly na ‚Jedničce‘ mě odradily natolik, že už jsem tam nikdy více nezavítala. Člověk čeká, že během sezóny, která byla v době mé návštěvy v plném proudu, budou sjezdovky špičkově upravené a že si parádně zajezdí… Ovšem borůvkovými knedlíky celkový dojem alespoň trošku zlepšili. :o)

26.12.2013 13:31:21 #3 

Pavel ZRX

Škoda, že z dotací EU nezbylo více na zasněžování.. Pokaždé co jsem středisko navštívil, bylo málo sněhu a špatná úprava sjezdovek. Jiná střediska i s nižší nadmořskou výškou měla nasněženo.

28.12.2023 18:03:05 #4 

petr.c

Kohútku jsem navštívil 27. a 28.12. Lyžovalo se jen části „Velké“ s přejezdem na „Babskou“ na „Babské“ a „Malé“. Nahoru se dalo vyjet bez problémů, i když cesta byla místy zledovatělá – podle klouzajících chodců, auto naštěstí drželo. Není vyřešena regulace provozu – i odpoledne jede hodně lidí jen na procházku a v některých místech se nedá vyhnout. To platí pro příjezd od Vsetína. Na sjezdovkách pokrytých sněhem se ve středu 27. jezdilo velmi dobře, byly upravené. Ve čtvrtek 28. to byla skleněná hora a během dne povolily jen některé úseky. Lyžařů bylo málo, nečekali jsme ani jednou. Pokud jde o zázemí nebyl ve středu otevřený Kurník – Kohútka je v provozu a ceny jsou na úrovni středních aplských střředisek. Nově bylo zpoplatněno parkoviště 120Kč/den, systém placení a kontrola nejsou vyřešeny.

Fotky

02.02.2026 17:52:11 #5 

frantisekhuml muž

Dnes 2.2.2026 kolem 10.00 hod. jsem dojel se svojí přítelkyní do ski centra Kohútka v domnění, že si zde užijeme krásnou lyžovačku.. Přátelé, větší hnus se snad nikde nevidí. Sjezdovky rozbité, neupravené, vydřené až na hlínu a místy ledové plotny. Nedalo se v tom vůbec jezdit. Za tohle zaplatit byla největší chyba. Pokud chcete vyhazovat svoje peníze oknem, tak, tam klidně jezděte, ale jak už jsem psal, jsou to vyhozené peníze. A to mě tam někteří lyžaři říkali, že to tam bývá ještě horší. Jak to asi vypadalo třeba před týdnem, když už i tohle byl šílený hnus? Nechte tuto sjezdovku Slovákům a Polákům a vy jezděte raději jinam.

02.02.2026 19:45:48 #6 

adam 1

>> #5, frantisekhuml, 02. 02. 2026 17:52:11

A řekl jsi to hlavně jim ? A jestli to bylo tak špatné a já tomu věřím ,tak klidně ať vrátí peníze za skipas , ne odpoledne :)) ;-)

03.02.2026 13:58:25 #7 

orim muž

>> #5, frantisekhuml, 02. 02. 2026 17:52:11

Ferko, Ferko my Slováci (verím, že aj Poliaci) nemusíme mať všetko. :-D

Ver, že podobných (zlých) stredísk na Slovensku je dosť. No schválne som si otvoril webovú stránku strediska Kohútka, kde udávajú sneh 40 až 60 cm. Zrejme sa k Tebe nedostalo, že podľa nových smerníc EU sa už nemeria výška snehu ale jeho dľžka na svahu. Adam Ti položil dobrú otázku – prečo si nežiadal o vrátenie peňazí?

PS: Inak Ti prajem veľa pekných dní spojených s lyžovaním. ( Apropó: Tvoj odkaz som pochopil už pred cca 15 rokmi a ja jazdím lyžovať do Rakúska a Talianska.)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy