[Skipasomat]: Třídenní skipas s 50% slevou do švýcarského JUNGFRAU (Grindelwald-First, Kleine Scheidegg a Männlichen) s platností kdykoliv v sezóně!
19.11.2013 07:46:51 #2
Dobrý den, chci se zeptat, jak je to s touto slevou ? Čekal jsem, že dostanu nějaké echo, jako registrovaný uživatel a předplatitel Snow a také jsem průběžně sledoval, jestli nějaké slevy budou. Ale dnes je 19.11.a sleva na Jungfrau, která je od 16.11.je vyprodána, aniž bych o tom věděl. Děkuji za vysvětlení
19.11.2013 16:05:14 #4
E-mailové zpravodajství výhradně o nově přidaných slevách na Skipasomat.cz zatím nefunguje. Výhledově s ním počítáme, ale zároveň se toho trochu bojíme.
Občas upoutáváme nové slevy v pravidelném newsletteru SNOW, který
zasíláme všem registrovaným čtenářům, jenžepokud se dané skipasy
rychle vyprodají, dostáváme vynadáno taky Většina slev na Skipasomatu
je totiž množstvně velmi omezená, proto s velkolepou reklamou raději
šetříme.
Díky za pochopení!
19.11.2013 16:54:25 #5
Hmm. Nečekal jsem „velkolepou reklamu“, ale řekl bych, že si to docela hlídám a docela mě překvapilo, že když mi chodí od Vás pravidelně upoutávky na nový Snow atd., že toto mi nepřišlo a byla tato sleva za tři dny (co jsem na vašich stránkách nebyl) pryč. Nemám zájem Vám vynadat, jak píšete, ani mi to nepřísluší, naopak, jsem se Snow (i díky článkům o freeridu a heliskingu)spokojen, jen mě to mrzí. Děkuji za odpověď.
01.01.2014 18:16:38 #6
Zdravim, koupil jsem 8 skipasu do Jungfrau a bohuzel je asi nevyuziju. Nabizim je tedy k prodeji za stejnou cenu za jakou jsem je zde koupil. Tel. 776192831 nebo mail andy.la@seznam.cz
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.