dotaz - K2 pettitor - montáž vázání
13.03.2014 17:39:48 #1
Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit. Loni jsem zakoupil rok starý model K2 Pettitor s vázáním Marker Jester. Vázání jsem si nechal namontovat, že střed boty mám 4 cm za core center. Core center vypadá jako úplně přesný střed lyže. Přední část lyže tedy mám o ty 4 cm delší než patku. Jsou to lyže určené do prašanu a neupraveného terénu. Všiml jsem si, že profíci mají střed boty na středu lyže. Letos to moc nevyšlo se sněhem, takže test byl jen na technickým sněhu a na alpy nebylo. Při normální jízdě v pohodě, na switch to taky šlo. Chtěl jsem se zeptat, jestli si to mám nechat jak to mám, nebo to mám posunout na střed lyže= střed boty. Chtěl bych trochu točit, aspoň 360 :), Díky za radu
14.03.2014 09:15:09 #2
Zalezi jak moc ches delat triky, skoky, otocky a hlavne tu jizdu na switch. Primo na stred si to montujou lidi snad jedine ciste do U rampy, univerzalni hodnota je prave kolem tech –3 –4cm, pro jizdy jen v hlubokym si nekdo dava –7 az –8cm. Takze tam klidne tech –4 nechej, na skocich te to nebude nijak omezovat a v hlubokym budes rad ze to nemas primo ve stredu. (ja mam na Line S.F.B. –5cm).
15.03.2014 13:00:38 #3
To je prdel, jeden z mých nej přátel je taktéž Mýval :) Děkuju za tvůj názor. Asi to nechám. Prostě jsem byl nalomenej jestli to nedat víc do středu. Taky kvůli tomu Powder Rockeru, kterej možná funguje jen když máš přesnej střed. Příští rok to snad pořádně vyzkouším i v tuzemských horách. Nemáš náhodou zkušenosti z rakouských alp kam na freeride. Já byl třikrát na Kaunertalu, ale tam je nevýhoda, že když opravdu napadne tak tě nepustěj nahoru, jelikož nemají třeba několik dní sjízdnou jedinou přístupovou silnici.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.