[Skipas-zdarma]: Červená Voda - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze neviditelné (ke všem modulům) [Skipas-zdarma]: Červená Voda

[Skipas-zdarma]: Červená Voda

04.12.2014 07:06:25 #1 

04.12.2014 07:06:25 #2 

73martina

Dobrý den, chtěli bychom v období 18.-23.1.2015 využít skipas 1+1 zdarma do Červené Vody. Chápu to dobře, že v této době nepotřebujeme k aktivaci jízdenku ČD? Děkuji. Martina

04.12.2014 11:08:56 #3 

Andrea Rosenbaumová - SNOW žena

Dobrý den, pro využití akce 1+1 je potřeba splnit několik podmínek najednou:
Mít aktivovaný kupón, platnou jízdenkou ČD do stanice Jablonné nad Orlicí a využití o víkendech. Skol

06.12.2014 19:29:21 #4 

abigailx muž

Dobrý den, tak přesně kvůli těmto přibývajícím podmínkám a omezení ( časové aj. ) jsem přestal kupovat předplatné Vašeho časopisu SNOW. Nelíbí se mi neustále vzdalování se od zákazníků , kteří rádi navštěvovali lyžařská střediska nabízející tyto jednorázové slevy ve Vašem časopise. Vypadá to že „loby“ těchto středisek ( nestojí vlastně o tyto slevy , které je pravděpodobně obtěžují ) má větší váhu než spokojený zákazník, který cestuje mnoho kilometrů podpořit tyto střediska a využít i dalších služeb těmito areály nabízenými, jako je občerstvení, půjčovny vybavení, servis apod. Proč proto tyto ořezané a podmínkami okleštěné skipasy zdarma vlastně tyto střediska nabízí. Trochu nechápu smysl těchto neustálých omezení, co tím vlastně Vy nebo lyžařská střediska sledujete a co chcete tímto přístupem dokázat nám nebo sobě. Prosím, o vyjádření k těmto skutečnostem, protože si myslím , že tímto se „skipasy zdarma“, jak nabízí Váš časopis míjí účinkem a pozbývají na smyslu. A hlavně tím přicházíte o své dlouhodobé čtenáře a zákazníky. Děkuji.

08.12.2014 15:17:14 #5 

Radek Holub - SNOW muž

Dobrý den, abigailxi,

SNOW bohužel není perpetuum mobile, abychom dokázali každému čtenáři zajistit mnohonásobnou hodnotu ve skipasech podle jeho přání – zvýhodněný skipas vždy poskytuje dané středisko, a proto jsou podmínky v jeho moci. Samozřejmě sledujeme i zájem čtenáře a výhody, o které není žádný zájem, už neopakujeme.

A pak je tu ještě jeden prvek, který střediska irituje. Výhodu nabízí pro čtenáře, kteří se podívají tam, kde ještě nebyli, nebo v okrajovém termínu, a zároveň využijí nějakých doplňkových služeb – přesně jako Vy. Bohužel jsou ale i tací, kteří zvýhodněný skipas po dvou hodinách ostentativně prodají přímo před pokladnou, samozřejmě za cenu ještě o pár desetikorun vyšší. Nemluvě o tom, pokud se pokouší akci využívat opakovaně.

Skol!

Nic se nejí tak horké, jak se to uvaří.

09.12.2014 18:07:45 #6 

spede001

Co znamena platna jizdenka?Jizdenka na ten den kdy vyuziji kupon?A ve smeru z cervene vody resp. mlyn dvur do Jabloneho nad Orlici? Tohle by bylo dobre rict.Pak nekdo prijede s jizdenkou do Jabloneho z Brna a u pokladny mu reknou ze to takhle nejde. Diky Petr

10.12.2014 10:22:17 #7 

Radek Holub - SNOW muž

Jedete-li na lyže vlakem, vystoupíte v Jablonném, odkud navazuje skibus, bez něhož se do areálu nedostanete – časová návaznost je zajištěna na vlak z Pardubic.

Podrobnosti o spojení zde: http://www.cd.cz/…ehem/-19020/

Nic se nejí tak horké, jak se to uvaří.

10.12.2014 10:58:41 #8 

spede001

Ale neresi to moji otazku.Vetsinou jezdim do jabloneho vlakem a odtud me nasi vozi do cervene vody.Co tedy potrebuji?Jizdenku do Jabloneho?Nechce se mi cekat protoze neprijedu od Pardubic.

10.12.2014 11:07:30 #9 

spede001

A navic ski bus prijede az o pul desate do Cervene Vody, kdy je na vleku mraky lidi. V tom pripade nevyuzije slevu od snow v podstate nikdo.

16.12.2014 13:08:08 #10 

Andrea Rosenbaumová - SNOW žena

Potřebuje platnou jízdenkou ČD do stanice Jablonné nad Orlicí a vyplněný aktivovaný kupón na akci 1+1.

18.12.2014 12:33:34 #11 

brodackam

Dobrý den, taky bych se chtěla zeptat, zda mi bude stačit jízdenka ČD z Jamné nad Orlicí do Jablonného. Nikde není psáno, jaká ta jízdenka má být. Nerada bych při koupi skipasu byla nemile překvapena. Na svah přijedeme autem, takže je pro nás jakákoliv jízdenka jen zátěží.

Děkuji za odpověď, Míša

03.01.2015 21:02:56 #12 

Kammil muž

Míšo,teď jste prozradila super postup,jak na to ☺

15.01.2015 17:14:07 #13 

partana

Dobrý den, rád bych se zeptal,zda Vám uznali u pokladny na Červené Vodě tu jízdenku z Jamné nad Orlicí do Jablonného? Děkuji Bartl

15.01.2015 17:27:27 #14 

partana

Dobrý den, chtěl bych ze zeptat někoho,kdo využil akci 1+1,jak je to s tou jízdenkou. Děkuji Bartl

26.01.2015 09:12:17 #15 

Vašek

Skol všem Akci jsem využil 25.1.15 .Jizdenka na vlak zakoupena přes eshop na CD.cz , pro jistotu pro dvě osoby z Jamného n.Orlicí do Jablonného n.Orlicí za 19,–Kč . Uznána bez problému (měl jsem vytištěnou jízdenku na A4 kterou jsem slečně na její požádání ponechal). Volil jsem záměrně neděli , protože dle mých menších zkušeností (zatím jsem zde byl jen 2*)je v sobotu nával po celý den. V neděli největší fronta mezi 10:00–11:30 . Následně značný úbytek lyžařů . Po 14:00 již skoro bez fronty . Trať sice již značně muldovatá , ale stále se na dané šířce dalo vybrat kudy jet . Pozor neplatí pro nejspodnější červený dojezdový sešup kde z ledového podkladu bylo vše krásně zhrnuto na hromadách jak někde v pískovně . Celkově jsme si krásně zalyžovali a i přes značně (únavou) bolavé spodní končetiny to byla velice příjemná neděle . (Ještě malou poznámku k cestě na místo – jsme z JM a věřte nevěřte i přes to malé sněžení které proběhlo přez noc bylo nejvíce sněhu na dálnici takže díky silničářům , kteří si v 6 ráno asi teprve vařili svařák než vyjeli nám cesta místo hoďky a třičtvrtě trvala 2,5 hodiny . A to to máme jen nějakých drobných 180km a skoro pořád po dálnici.)

Vašek

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy