Domů Diskuze Články Co jsou lyže [článek]

Co jsou lyže [článek]

25.12.2009 22:55:28 #2 

HonzA_ muž

Ano Ivane, máš pravdu – kvalita textů hesel na české Wikipedii je často hodně slabá. Já sám ji ve svém oboru nepoužívám a chodím téměř výhradně na anglickou a nebo německou. Ale upřímně řečeno nerozumím tomu co přesně tímhle příspěvkem chceš říct. Je to práce dobrovolníků a není nic snažšího než přispět a pomoci úroveň zvednout. A ty jsi jeden z lidí kteří by s tímhle tématem rozhodně pomoct mohli.

Já Igorovi ve Špindlu nesmrdím!

26.12.2009 01:47:13 #3 

ivan

>> #2, HonzA_, 25. 12. 2009 22:55:28

Co jsem chtěl říct? Co třeba ukázat, jak mizerně je heslo „lyže“ na české wiki zpracované?

Ano, je to práce dobrovolníků, ale nevidím důvod, proč by proto měla být vyjímána z kritiky. I zde na fóru se objevují vesměs příspěvky „dobrovolníků“ a diskutuje se ostošest.

Ano, máš pravdu, že bych uměl heslo „lyže“ zpracovat lépe. Lépe by to jistě dokázaly stovky dalších lidí u nás. Ty taky. Takže chutě do toho!

Proč to třeba nezkusí vylepšit lidé z kateder VŠ, kteří se výchovou lyžařských pedagogů profesionálně zabývají a kteří jistě vědí, jakým oblíbeným zdrojem žáků a studentů wiki je? Nebo lidé z více než 30 akreditovaných pracovišť, rovněž školících?

Až budu spokojeným a nudícím se důchodcem, možná se na to taky podívám. Zatím se musím zabývat především tím, co mě živí. A kromě toho si myslím, že za těch skoro už 15 let jsem nezištně a zadarmo poskytl rad a informací tolik, že „informační charitu“ můžu s klidnou myslí přenechávat i jiným.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy