Ulomená patka Marker - co s tím? - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Servis lyží a snowboardů Ulomená patka Marker - co s tím?

Ulomená patka Marker - co s tím?

02.01.2010 22:13:52 #1 

johny_r

Zdravím, podařilo se mi ulomit patku staršího vázání Marker M7.1 (Logic1, Selective Control). Když jsem viděl, že v tom není ani kus kovu, ani jsem se nedivil. Asi jsem na to expert, protože kdysi už se mi jednou stalo to samé :-)). Jsou to lyže Atomic ARC18 kupované odhadem tak před 7 nebo 8 lety. Celkem jsem se rozhodl, že to využiji jako záminku ke koupi nových lyží, ale i tak bych se chtěl zeptat, jestli se s tím dá něco dělat. Dá se to ještě opravit (dá se sehnat náhradní díl?). Nebo by se muselo vyměnit celé vázání? A dá se v tom případě dát nové vázání na starou lyži, když už má navrtané nějaké díry? A na kolik by taková oprava mohla přijít?

Moc děkuji za odpovědi.

03.01.2010 02:03:49 #2 

ivan

>> johny_r, 02. 01. 2009 22:13:52

M1 SC je pořád na aktuální americké indemnification list, takže je stále považováno za vhodné k používání. Musíš nahradit patu, pokud seženeš jen ji – zkus se zeptat na www.points.cz, to je firma, pod niž spadá i výrobce v Kostelci.

Jiné vázání namontovat lze, pokud si nebudou překážet otvory staré a potřebné nové.

Jelikož ale je předcarvingová slalomka ARC 18 dávno morálně po smrti (naposledy se vyrobila 97/98), nevidím důvod, proč při současném pořízení nových lyží strkat peníze do jejího udržení v provozu.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy