přilba namíru
02.01.2017 17:07:50 #1
Ahoj, nevíte kdo dělá přilbu namíru? Potřebuji nechat udělat přilbu dle odlitku hlavy.
05.01.2017 15:09:27 #3
Sic neznam tvuj duvod, ale pokud je to velikost (tj. nevlezes se do nejvetsich cisel, nebo Te tlaci – sam jsem s tim dlouho bojoval) – tak doporucuji koupit mimo CR (tady ty extra cisla proste nikde nejsou – mluvim z vlastni zkusenosti – shanel jsem to pres 2 roky v desitkach kramu, a to uz jsem jen vesel zeptal se na nejvetsi helmu a odpoved byla jake znacky – ma ze je to jedno pokud bude dost velka, divali se divne jen do chvile co jsem jejich udajne nejvetsi 60, 61 nebo 62 cm nedokazal narazit ani nasilim, nebo jsem je narazil ale tak ze bylo i z pohledu zcela zrejme ze to tlaci ze vsech stran)
nakonec jsem uspel v AT v Isglu v Intersportu (v ceskych kramech stejneho retezce jsem byl v nekolika v ruznych mestech ve stejne sezone a nic)
12.01.2017 08:46:14 #4
>> #3, PavelBrno, 05. 01. 2017 15:09:27
Díky za tip, přesně tohle řeším, nevlezu se pohodlně do helmy a tady co mají sporty tak mají nevyhovující, zkusím to v Rakousku
14.01.2017 22:40:44 #6
Přidám svou zkušenost.
Celkem dlouho jsem hledal helmy na mou palici. Nakonec jsem to vyřešil na lyže helmou GIRO G9, na kolo KED City. Oboje největší velikost (GIRO je psaná do 65, KED do 64.) U jiných výrobců jsem tehdy alespoň trochu příhodnou helmu nenašel. Je to již nějaký ten rok, takže nevím, jestli jsou ještě k mání. Obě jsem ještě dobrušoval, protože v originále jsem je na hlavu pohodlně nedostal. U cyklo to je možné asi u většiny, u lyžařských to může být často nemožné. Ta Giro má tu výhodu, že má vnitřní výstelku na suché zipy, které jsem v místě broušení znovu přilepil. Ono se tvrdí, že se nemá do konstrukce přileb zasahovat, ale určitě furt lepší než nic.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.