Stöckle laser sc

29.01.2017 20:11:32 #1 

karllos

Ahoj lyžaři mam dotaz měl už někdo pod nohama Stöckli Laser Sc co od nich očekávat jsem po vážněm úrazu a trápím se na svých Dynastarech pro olmeglass díky za recenze a rady Karel

11.09.2017 20:41:32 #2 

Vlark muž

Trošku neskoro, ale predsa… Až teraz som narazi na toto vlákno. Mám Laser SC 170 cm, rádius 14,9 m, odjazdené na nich 1,5 sezóny. Lyže sú dosť tvrdé, veľmi dobre točivé, super na krátky oblúk, znesú v pohode aj stredný, na dlhý oblúk a do rýchlosti už nie až tak vhodné, aj keď dosť znesú. Ale na to sú iné lyže. Vhodné sú aj na rezaný aj šmýkaný oblúk, obidva v pohode, na hrane držia ako na oľajnici, majú v päte gumový člen, ktorý uľahčuje šmyk, takže driftovanie skoro na mieste je možné. V bubnoch to nie je až taká sláva, vzhľadom na vysokú flexiu. Vhodnejšie sú na tvrdú pistu, veľmi dobre držia aj na úplnom ľade (hrany uhlovanie 88/1 a Stockli sú známe kvalitou hrán). V mäkkom snehu už je to horšie, sú síce ešte použiteľné, ale už sa človek namaká. Prašan ešte v poho, ale ťažký sneh je trápenie – zase tvrdosť. Tu presne platí použitie podľa názvu – SC je slalom carver a tu to, myslím, presne Švajčiari trafili… Pokiaľ nechceš jazdiť freeride a často mimo zjazdovku, tak sú dosť vhodné ako jediné univerzálky s troškou výhrady k mäkkému snehu. Inak som s nimi veeeeľmi spokojný. A vzhľadom na zdravotné „drobnosti“, ktoré sa mi časom nazbierali (dvojitá zlomenina chrbtice – páteře – 3 vyletené plotýnky s následnou operáciou a podobne) vrele odporúčam… Dá sa na nich jazdiť slušne agresívne, ale aj nečakane pohodovo ako na samotočkách. Odporúčam…

Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá dôvody...

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy