Domů Diskuze neviditelné (ke všem modulům) Rokytnice nad Jizerou - aktuální report + video [článek]

Rokytnice nad Jizerou - aktuální report + video [článek]

12.03.2010 13:33:27 #1 

Tomáš Roba - SNOW muž

Mnozí tvrdí, že jedny z nejlepších sjezdovek v České republice má Rokytnice na Lysé hoře. Přidá-li se azurová obloha, spousta sněhu, dokonale upravené sjezdovky a relativně málo lidí (jarní prázdniny poloviny Prahy!), jako tomu bylo ve středu 10. 3. 2010, snadno se tomu uvěří. Více prozradí desítky fotek i autentické video.
Odkaz na článek

12.03.2010 18:45:29 #2 

oblouk muž

Tomáši, to je opúravdu krásná prezentace mojí milovaný Rokytnice. Je tam všechno jak má bejt – včetně zajímavejch celkovejch pohledů a detailů – pěkná práce se zoomem… Díky.

Nikdy nikdo nikoho nenaučil lyžovat - každej se to musí naučit sám. Dá to ale čím dál víc práce - a bolí to.

12.03.2010 18:58:54 #3 

Janek muž

Přidávám se s chválou! Parádní dokumentace, která mě ze židle láká přímo tam… třeba na VL ;-)

12.03.2010 19:00:56 #4 

Tomáš Roba - SNOW muž

Ve středu se to fakt povedlo. Bohužel jsem měl čas jen na pár hodin dopoledne, proto neinformuju o stavu sněhu odpoledne, ale předpokládám, že to dost změklo a „zesračkovatělo“. :-) Ráno to ale byla dokonalost.
Kvalita některých fotek trochu pokulhává. Redakční Nikony byly rozebraný a musel jsem se spokojit s mým Panasonikem, takže někde to trochu šumí.
A video taky není nic dokonalýho, ale je to první vlaštovka, tak se snad časem zlepším. Budeme se snažit ho do reportů dávat častěji, protože v některých případech má lepší informační hodnotu než fotky.

Potká Venuše Zemi a ptá se: "Proč se drbeš?", "Ále, chytil jsem lidi!", "Neboj, to přejde...". :-)

12.03.2010 19:05:50 #5 

Pavlos muž

Trošku se mi seká video z YouTube. Lepší bude postovat video na www.vimeo.com

Jinak příští rok pojedu s rodinkou určitě do Rokytnice :)

Výše uvedený názor je jen soukromým subjektivním dojmem autora. Nemusí, ale někdy i může to být pravda.

12.03.2010 19:55:55 #6 

oblouk muž

>> #4, Tomáš Roba – SNOW, 12. 03. 2010 19:00:56

Samozřejmě k technický dokonalosti to je ještě kousek, ale „scénář+režie+střih“ jsou nevídaně dobrý. Tomáši – prosím – nejel bys s námi na VL5 8. – 11.4. ? Mohl by tak vzniknout moc dobrej dokument akce, která „odspoda“ a docela spontánně vznikla z diskuse na webu Snow !!! Navíc bychom měli pěknej základ „metodickejch“ matariálů. Pro příští rok se nám to dost hodí… Napíšu PetroviS.

Nikdy nikdo nikoho nenaučil lyžovat - každej se to musí naučit sám. Dá to ale čím dál víc práce - a bolí to.

12.03.2010 20:38:38 #7 

Tomáš Roba - SNOW muž

>> #6, HOnza, 12. 03. 2010 19:55:55

To bych docela rád. Ale v neděli 11. 4. odjíždíme na testy lyží do Švýcarska, tak to musím skloubit s přípravami na ně. Domluvím se s klukama v redakci a zkusíme to nějak vymyslet. ;-)

Potká Venuše Zemi a ptá se: "Proč se drbeš?", "Ále, chytil jsem lidi!", "Neboj, to přejde...". :-)

12.03.2010 21:05:36 #8 

Mirek muž

Zrovna včera jsem tam byl, po ránu skvěle upravená, tvrdá, drživá, pista, která jen lehce po poledni změkla ve spodní části sjezdovek. Před třetí už zase přimrzlo, takže lyžovat se dalo dobře až do čtyřech. Je to asi nejlepší středisko u nás, škoda že o víkendech je použitelné jen před Vánoci a v lednu, ve zbytku sezony jsou víkendové fronty neúnosné :-(

14.03.2010 12:39:41 #9 

Hanka muž

Ve středu jsem tam byla také (potkali jsme se u lanovky :)). Sněhové podmínky byli po ránu vynikající. Nefoukalo a sluníčko přálo. Kolem 11 se začínají dělat větší fronty, ale při dobrém počasí a kolektivu to neva.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy