Přední náklon komínu
23.10.2017 18:06:05 #1
Dobrý den, dostal jsem nové botky Atomic Hawx Magna 110. Jaké zvolit nastavení předního náklonu komínu? 13°, 15° nebo 17° ?? A druhý dotaz máte někdo zkušenost s jejich technologií Memory fix a případně kde na to mají potřebné vybavení?
24.10.2017 15:55:12 #2
Hoj, obchody vybavene upravou skeletu Memory Fit jsou uvedene na strankach Atomic.com viz odkaz zde a staci zaskrtnout volbu Memoryfit a vzdalenost od bydliste v kilometrech. Nevim jak to ma Atomic, ale u Fischeru je tvarovani 1–2× v cene. Podminkou je samozrejme nakup bot v obchode, ktery je masinou vybaven. Tady muze nastat problem pokud byly boty kupovane prez eshop, ktery nema pec na upravu skeletu, takze bude potreba navstivit nejakou kamennou prodejnu s touto peci a za upravu skeletu zaplatit nemalou castku. Koukal jsem na to varovani bot Atomic a podle me by stacila domaci trouba. Fischer ma oproti Atomicu navic proces vacuum a to uz v domacim prostredi moc nejde. Lokalni vytahovani skeletu si muze kazdy udelat doma a staci k tomu: horkovzduska, detsky dalkovy teplomer, polstrovani na problemova mista, chladici gelovy polstar (pro urychleni vychladnuti). Ja si takto doupravoval Fischery.
Nastaveni kominu je individualni a vstupuje do toho vice faktoru napr. i takovy ramp angle bindings (uhel vazani). Jakmile citim, ze mam pri lyzovani volnejsi lytka v dotazenych lyzakach, tak pridavam spoilery a tim rychle zmenim naklon kominu. Lange RS se spoilerama, Fischer RC4 bez spoileru. Zacal bych 13 stupnema.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.