Domů Diskuze Zdraví a bezpečnost VL PRO ZRANĚNÉ A OPOTŘEBOVANÉ :-)

VL PRO ZRANĚNÉ A OPOTŘEBOVANÉ :-)

04.06.2010 11:33:15 #1 

oblouk muž

Moc dobře vím, že není téměř žádnej nadšenej lyžař, kterýho by netrápily zdravotní neduhy – ať už po úrazech, nebo jako následek opotřebení… S vědomím, že není nic lepšího, než si na lyžích pokulhat a pokňourat společně, rozhodl jsem se vypsat TAKÉ termíny Vylepšovacího lyžování pro takto postižené. Že se tam, vedle kvalitního lyžování, budeme věnovat zlepšení aktuálně nedobrýho stavu a snad ještě víc PREVENCÍ, je asi jasný. Projednal jsem to předběžně s Borisem . Momentálně uvažuju především o termínech v listopadu na Kaunertalu nebo o předvánočním termínu v Rokytnici nebo na Mísečkách. Termíny počátku ledna, těsně před Červenou open nebo rokytnickými veřejnými závody považuju za možný, ale tam by to hlavní zaměření mělo bejt spíš orientovaný na sjíždění v brankách… Čekám na vaše názory, přání, návrhy

Nikdy nikdo nikoho nenaučil lyžovat - každej se to musí naučit sám. Dá to ale čím dál víc práce - a bolí to.

08.06.2010 20:43:08 #2 

jardax muž

>> #1, HOnza, 04. 06. 2010 11:33:15
HOnzo, super nápad, rád bych se příští sezónu dostal alespoň na úroveň „Krüppel carver“ :-)
Ale zcela vážně, listopadový termín by se mi líbil více, dovědět se na začátku sezony, co lze pro slabé tělo preventivně udělat a čím ho naopak ještě více nehuntovat, zároveň s kvalitním rozježděním by určitě bylo velice fajn.

09.06.2010 11:10:44 #3 

oblouk muž

>> #2, jarda, 08. 06. 2010 20:43:08

Díky, Jardo, za reakci. Abych se přiznal, čekal jsem, s ohledem na téměř 100% podíl chromajzlů mezi námi, velmi živou diskusi – a zatím jsi to jenom ty. I nadále čekám na názory + návrhy. Ono to azs tak moc času nemá, protože Boris si musí čas plánovat hodně předem…

Nikdy nikdo nikoho nenaučil lyžovat - každej se to musí naučit sám. Dá to ale čím dál víc práce - a bolí to.

09.06.2010 18:17:59 #4 

Lafi muž

>> #3, HOnza, 09. 06. 2010 11:10:44

Třeba já jsem ani nepsal a rovnou si v listopadu dělám místo v kalendáři. Už jen pro to, být zase na sněhu.

09.06.2010 21:45:12 #5 

oblouk muž

1. >> #4, Lafi, 09. 06. 2010 18:17:59

Nojo, jenže když se mi tu TEĎ nepřihlásí dostatek lidí (nebo alespoň neprojevěj vážnej zájem) tak já sem přece nebudu Borise tahat z Ruska – to je snad k pochopení :-)… Takže každej hlas dobrej – pro cca 20 – 30 lidí je to už OK :-).

11.06.2010 14:00:31 #6 

j0hn muž

Zdarec,

asi by bylo dobrý říct i jak dlouho by to mělo trvat. Většina z nás není absolutním, někdo ani většinovým, vládcem svýho času a musíme to skloubit s prací, rodinama, dovolenkovym kontem, případně jinejma aktivitama a to jestli to zabere jeden nebo dva pracovní dny může bejt rozdíl jedu nejedu. Jestli si dobře pamatuju, tak by to měl bejt prodlouženej čtyřdenní víkend. Jedinej svátek, kterej je k využití je 17. listopadu. Letos připadá na středu, tak by to moh bejt pětidenní víkend na Kaunertalu. Na druhou stranu bude okolo tohohle svátku asi zájem i od ostatních spolupracovníků, takže by právě z tohohle důvodu moh mít někdo s tímhle termínem problémy v práci. Já snad ne. Pro mě není podstatný kam a snad ani kdy se pojede. Zúčastnit se chci když to aspoň trochu půjde. Na dva dny bych se z práce urvat měl, ale bohužel to nemůžu slíbit. Pokud by to bylo z kraje příštího roku, tak se pravděpodobnost mojí účasti blíží limitně jistotě. Bude nenačatej příděl dovolený na další rok.;-)

Pěknej víkend, John – HonzaS

Nejdůležitějším bodem každý akce je naplánovat další.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy