VL PRO ZRANĚNÉ A OPOTŘEBOVANÉ :-)
04.06.2010 11:33:15 #1
Moc dobře vím, že není téměř žádnej nadšenej lyžař, kterýho by netrápily zdravotní neduhy – ať už po úrazech, nebo jako následek opotřebení… S vědomím, že není nic lepšího, než si na lyžích pokulhat a pokňourat společně, rozhodl jsem se vypsat TAKÉ termíny Vylepšovacího lyžování pro takto postižené. Že se tam, vedle kvalitního lyžování, budeme věnovat zlepšení aktuálně nedobrýho stavu a snad ještě víc PREVENCÍ, je asi jasný. Projednal jsem to předběžně s Borisem . Momentálně uvažuju především o termínech v listopadu na Kaunertalu nebo o předvánočním termínu v Rokytnici nebo na Mísečkách. Termíny počátku ledna, těsně před Červenou open nebo rokytnickými veřejnými závody považuju za možný, ale tam by to hlavní zaměření mělo bejt spíš orientovaný na sjíždění v brankách… Čekám na vaše názory, přání, návrhy…
08.06.2010 20:43:08 #2
>> #1,
HOnza, 04. 06. 2010 11:33:15
HOnzo, super nápad, rád bych se příští sezónu dostal alespoň na úroveň
„Krüppel carver“
Ale zcela vážně, listopadový termín by se mi líbil více, dovědět se na
začátku sezony, co lze pro slabé tělo preventivně udělat a čím ho naopak
ještě více nehuntovat, zároveň s kvalitním rozježděním by určitě
bylo velice fajn.
09.06.2010 11:10:44 #3
>> #2, jarda, 08. 06. 2010 20:43:08
Díky, Jardo, za reakci. Abych se přiznal, čekal jsem, s ohledem na téměř 100% podíl chromajzlů mezi námi, velmi živou diskusi – a zatím jsi to jenom ty. I nadále čekám na názory + návrhy. Ono to azs tak moc času nemá, protože Boris si musí čas plánovat hodně předem…
09.06.2010 18:17:59 #4
>> #3, HOnza, 09. 06. 2010 11:10:44
Třeba já jsem ani nepsal a rovnou si v listopadu dělám místo v kalendáři. Už jen pro to, být zase na sněhu.
09.06.2010 21:45:12 #5
Nojo, jenže když se mi tu TEĎ nepřihlásí dostatek lidí (nebo alespoň neprojevěj vážnej zájem) tak já sem přece nebudu Borise tahat z Ruska – to je snad k pochopení … Takže každej hlas dobrej – pro cca 20 – 30 lidí je to už OK .
11.06.2010 14:00:31 #6
Zdarec,
asi by bylo dobrý říct i jak dlouho by to mělo trvat. Většina z nás není absolutním, někdo ani většinovým, vládcem svýho času a musíme to skloubit s prací, rodinama, dovolenkovym kontem, případně jinejma aktivitama a to jestli to zabere jeden nebo dva pracovní dny může bejt rozdíl jedu nejedu. Jestli si dobře pamatuju, tak by to měl bejt prodlouženej čtyřdenní víkend. Jedinej svátek, kterej je k využití je 17. listopadu. Letos připadá na středu, tak by to moh bejt pětidenní víkend na Kaunertalu. Na druhou stranu bude okolo tohohle svátku asi zájem i od ostatních spolupracovníků, takže by právě z tohohle důvodu moh mít někdo s tímhle termínem problémy v práci. Já snad ne. Pro mě není podstatný kam a snad ani kdy se pojede. Zúčastnit se chci když to aspoň trochu půjde. Na dva dny bych se z práce urvat měl, ale bohužel to nemůžu slíbit. Pokud by to bylo z kraje příštího roku, tak se pravděpodobnost mojí účasti blíží limitně jistotě. Bude nenačatej příděl dovolený na další rok.;-)
Pěknej víkend, John – HonzaS
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.