inline trenink na zimu
03.07.2010 13:10:35 #1
zdravicko, nezkousel jste nekdo „bodycarving“ nebo aspon „handcarving“ na inlinech??? zvladnu pouze „bootout“ kdy me boticka brusle drhne o asfalt, samozrejme v pozici „racecarvingu“ , polozit se do toho uplne se jaksi bojim, odreniny vetsich rozmeru se moooc spatne hoji. bohuzel ani se mi nedari extreme zatezovat spicku, protoze se mi predni kolecko pri velkem zatizeni na hrubsim asfaltu jakoby kousne. kazdopadne pro lyzarsky trenink jsou inliny naprosto idealni. ve spojeni s kopcem kam jezdi MHD (lochotin v Plzni) a bruslemi HYPNO (http://www.hypnoskates.com/), ktera maji odepinaci lyzinu s kolecky a se kterymi mohu jezdit v tramvaji (nahoru) je to naprosto idelani pro nacvik rezaneho oblouku, tlaceni vnitrni nohy pod sebe a zatezovani predni casti brusle.
12.07.2010 17:40:35 #2
>> #1, rADEk, 03. 07. 2010 13:10:35 „bodycarving“nebo „handcarving“ na inlinech na to asi nemám. Zkus trochu víc popsat „bootout“ Váha na vnitřní a vnější v široké stopě brousí botičkou o asfalt? Nebo to zkus nafilmovat. Použitelná metodika pokud nemáš kameramana: foťák na ohebné trojnožce položený na asfalt a puštěné video. http://www.youtube.com/watch?… Toto je jen pokus, jak filmovat. Je to malý kopec, málo prostoru a značně při zdi. Už jsme na sebe jednou narazili, rád se za tebou někdy v Plzni na tramvaji stavím.
12.07.2010 23:45:37 #3
>> #2, kellly, 12. 07. 2010 17:40:35
Teď jsem si vzpomněl, že jsme se my dva taky domlouvali na nějakém
poježdění na inlinech, dokonce na tebe mám myslím číslo Původní alias Designer
13.07.2010 11:01:09 #4
>> #3, VojtěchV, 12. 07. 2010 23:45:37
Tak zavolej, tvůj kontakt mi někde roztál se sněhem. Až přestane to hnusný vedro, tak můžem jít na tu Stromovku. 602 32 90 37
17.07.2010 12:15:18 #5
Ahoj, pár let jsem jezdila inline street slalom, trochu to lyžování podobné je, i když názory trenérů na vliv na správnou lyžařskou techniku se rozcházejí. Ale každá aktivita je vlastně příprava a tahle je docela zajímavá. S dobrými chrániči se dají i minimalizovat asfaltové „oděrky“. Mrkněte na www.czechinline.cz, jsou tam i nějaká videa. Hlavní rozdíl je v postavení nohou, jsou daleko blíž k sobě, než na lyžích. Brusle taky dovolují větší švih než lyžáky a tím si závodníci v každém oblouku zrychlí. Jezdí to pár dobrých lyžařů, třeba Dušan Ambrož, nebo Richard Kudělásek, ten patří k Evropské špičce a jeho jízda je docela síla. Máme doma stojany s tyčema a trénujem na Ostravici, po domluvě by se dalo přijet podívat na trénink a třeba si to odskoušet. Jinak přeju skvělou zábavu a ten převoz MHD, to snad ne, i do kopce je to trénink. Kačka.
21.07.2010 21:38:35 #6
to kelly- drhnu vzdycky vnitrni botou v oblouku v nejvetsim kopci (prirovnal bych asi sklonem k cervene sjezdovce), jstli se vyznas v plzni je to nad rondelem u koleji mediku. padacek cca. 300m zakoncenej osklivou krizovatkou- je treba to poctive vyjizdet do protisvahu. ale natocit bych s emohl jen tak ze srandy samotnyho by me zajimalo jestli na tom nestojim jak vosa na bombone. klidne se stav,ale tramvajaci jsou na brusle v tramvaji alergicky, parkrat sem dojizdel jen tak tak , tak sem je sundaval az v tramvaji a dycky si pro me ten blb dosel, kdyz byl slusnej tak ja taky,ale kdyz tam vleze s eslovy „ten debil na bruslich at hned vypadne“, tak mu to vracim. to kacka- s temi chranici je problem bylo by treba mit chranene obe nohy a od kotniku az k zadku z vnejsich stran a o rukach ani nemluve, na trenink bych mozna nekdy zajel zvlast to zkusit, do kopce ?? na bruslich??? v mym veku??? blaznis??? trenink by to byl ale na podobny trenink mam jine aktivity, rozhodne ne brusle:-D no se natocim, po zhlednuti se rozhodnu zda je siroka verejnost dostatecne zrala a pripravena na mou jizdu, v kladnem pripade sem hodim odkaz z youtube.
21.07.2010 23:28:27 #8
Ahoj, podívala jsem se na typ bruslí, které používáš. To jsou brusle pro rekreaci. Aby se ti nezařezávalo přední kolo, potřebuješ větší průměr (min. 90, dnes už běžně 100mm)a jiný podvozek, který samozřejmě nejde sundat. Na stovkách jezdí i 12tileté děti (závoďáci), jde jen o zvyk. Chrániče na zadek používáme od Dainese na slalom s plastem, lokty a kolena se dají sehnat třeba tady http://www.katmar.cz/ my používáme 661 a jsou super. Některé pády jsou ve slalomu trochu tvrdé. Přeji fajn trénink. Kačka.
22.07.2010 19:48:35 #9
taky bych rad pouzival na svych bruslich 100 mm kolecka (aby to poradne
jelo), bohuzel to na bruslich Hypno neni technicky mozne, uz tak jsem upravoval
primocarou pilou lyzinu abych mohl pouzit alespon 80mm. bohuzel vzhledem ke sve
lenosti a universalnosti brusli (behem dvou dnu jsem s kamosem projel komplet
Pariz vcetne vsech pamatek a museii, mohu si zajet do banky na urady apod na
bruslich)si urcite znovu koupim tyto brusle. uvazuji o koupi druhych
polozavodnich K2 bruslich s kolecky 100–110 mm ktere bych prohnal na inline
ovalu. s temi stavajicimi 80mm mekkymi kolecky a 50× vyhratymi lozisky( po
ctvrte navsteve „sjezdovky“ jsou v riti- 4× navsteva sjezdovky a
5 sjezdovych jizd po 4 km = 80 km temer cisteho sjezdu) zadnou paradu
neudelam, dru jako vul a jedu furt relativne pomalu.
jen kdyby ty brusle nestaly kolem 5000,–, to je hnus. to mam
levnejsi lyze.
23.07.2010 14:00:14 #10
Důležitá je dobrá botička s kvalitní lyžinou. Kolečka se dají měnit (měkké na špatný asfalt, speciální na vodu atd.) Určitě minimálně prohazovat, aby se sjížděly postupně. Nové ložiska jsou malá investice a někdy stačí je jen vyčistit. Máme na to speciální pračky s odmašťovačem a poté je mažem olejem na ložiska. Po vyčištění a promazání je rychlost nesrovnatelná. Hlavně při jízdě z kopce to bez rychlosti nikam nedostaneš. Na nějaké obyčejné ložiska bych vzala i obyčejný aceton a olej na šicí stroje. Po městě si můžeš zajezdit na čemkoliv, čím pomaljší brusle, tím jsou bezpečnější. Ale nahoře v diskuzi jste popisovali snahu o nějaký nácvik oblouku, to na bruslích se snímatelnou lyžinou prostě nejde. Je tam vůle. A počítej minimálně 8 –10.000,–. Dá se utratit i víc. Na lyžích za 5.000,– si taky neužiješ krásnou jízdu, i když většině lyžařů to možná stačí. Já mám hodně dobré závodní brusle a na popojíždění po městě si prostě vemu horší (jeté) kolečka. Pak mám tréninkové sady a na závody jsou zas jiné. Je kolem toho trochu práce, ale lyže a kolo bez údržby taky neposlouchají. Ve finále ty kvalitní brusle vydrží déle a copak je problém vozit batoh s přezutím? Doporučuji si pořídit jedny pořádné brusle, jinak se do toho nikdy neopřeš. Zkus třeba Rollerblade, ty jezdí skoro všichni. Ve fitness řadě. Přeju fajn den, Kačka.
23.07.2010 18:25:33 #11
pokusim se reagovat na vse. takze kolecka prohazuju cca. 1× tydne (vydrzi tak 2–3 mesice, pak se sjedou tak, ze se nekde odloupne silikon od plastoveho stredu), loziska vyvaruju v oleji 1× 14 dnu (mam zakryty pouze vnejsek lozisek , zezadu jsou temer bez krytu, takze se daji dobre cistit),mam radsi po meste rychlejsi jizdu( slalom po ulici plne lidi je k nezaplaceni), nacvik rezaneho oblouku na mych bruslich se snimatelnou lyzinou je velmi dobre mozny(coz dokazu videem), zadne vule na mych bruslich nepozoruju, jedina nevyhoda brusli se odnimatelnou lyzinou je to ze je pomerne mekka( bez radneho skeletu) a vyrazne nizsi nez jina skeletova sportovni brusle. i na lyzich za 5000 si paradne uzivam( mam Lusti FCT 145cm za 4900,– Kc) a pokud je mekky snih je to libovka. na oval by me stacily nizsi sportoni brusle se 100mm koleckama za 5000,– (nejsem zas takovej fanatik). Brusli s odnimatelnou lyzinou se urcite nevzdam, maximalne si koupim druhe na jiny styl jizdy.ale diky moc za podnetne rady. kazdopadne se vratim k puvodni otazce, zda je technicky mozny (zda kolecka ten naklon udrzi) „handcarving“ na inlinech???
24.07.2010 12:00:55 #12
Ahoj, evidentně tě nejvíc zajíma handcarving. Proč myslíš, že se na inlinech jezdí jen slalom a ne obřák? Na to bychom potřebovali daleko širší cesty. Větší vklonění ti stejně jak na lyžích dovolí jen větší rychlost a zavřenější oblouk. Dřív nebo později se ale položíš, na sněhu to nebolí, asfalt je horší. Do toho bych nešla, já jsem zdraví nenašla na hnoji. Na měkkém sněhu se dá jezdit téměř na čemkoliv, s délkou 145 cm se ale moc nerozjedeš. To je takové plácání, ale může být zábavné. Kačka
01.08.2010 20:46:54 #13
to Kacka- ano priznavam, ze jsem toto vlakno zakladal vyhradne kvuli
informaci o handcarvingu na inlinech...... tak jsem se natocil (resp. me
zvecnil na kameru kamos) a je to des bes, nic sem nedam, takove video budu
schovavat pred dcerou minimalne do 18-ti let hrozne strkam pred sebe
vnitrni nohu misto abych je mel paralelne vedle sebe po celou dobu oblouku a to
jsem myslel , ze jsem tento nesvar jiz odstranil. no aspon , ze sem se videl
takze se mohu opet soustredit na chyby. druha vec co musim konstatovat je to ,
ze me to vubec ale vubec nejede, kolecka jsou zatim ok, sice maji slusne
praskliny ale zatim drzi pohromade, cimz bych s echtel obratit na kacku, aby me
doporucila slusna loziska za rozumnou cenu,aby se dala dobre cistit a opet
promazavat( a nejaky cas vydrzela). stejnou prosbu budu mit i s kolecky (mohou
byt i tvrdsi, pouze 80mm). dekuji predem..................nasel jsem brusle
co by se mi hodily na oval na rychlou jizdu napr. tady- http://www.ski-sport.cz/detail.asp?…
02.08.2010 14:05:22 #14
>> #5, Kačka, 17. 07. 2010 12:15:18
Ahoj Kačko, odvolávám se na nabídku z #5. Ve středu 4.7. jedu služebně do Ostravy. Rád bych se u tebe stavil cca 15:00–17:00 na obhlédnutí materialu a trasy na in-line alpine. Bylo by to možné?
to rADEK, to video bych stejně chtěl vidět
06.08.2010 15:34:29 #15
>> #13, rADEk, 01. 08. 2010 20:46:54
Ahoj, ty brusle vypadají dobře. Pořiď si k nim další sadu koleček i s ložisky (jsou v nabídce). Žádné vyvařování v oleji, ložiska se čistí ve speciální pračce a následně promazávají lubrikantem (k tomu určeným, samozřejmě). Všechno je to v nabídce toho portálu, například. Jinak to nejde, to bys vymýšlel teplou vodu. Já nechávám výběr materiálu na mém příteli, který je zrovna v obchodě a má frmol, takže přesně značku ložisek neporadím. Doporučila bych ale určitě si ty brusle někde zkusit, jestli dobře sedí botička, to přes internet nejde. V dobrém sportu ti pak určitě poradí i s těmi ložisky. To předsouvání vnitřní nohy nám zůstalo ze starých časů a taky jsem s tím bojovala (víceméně úspěšně, možná). Dej kolena úplně k sobě, vysunuj jen pánev. Jde to. Hodně štěstí, Katka.
06.08.2010 15:46:12 #16
>> #14, kellly, 02. 08. 2010 14:05:22
Ahoj, trochu jsem ti odpověděla v mailu. Třeba to vyjde jindy. Těch tras tady v Beskydech moc není, ale něco se dá najít. Nám na trénink stačí 100 metrů u přehrady Šance, ale to je pak docela blbárna, nahoru, dolů, jen 10 tyčí. Zlaté lyžování.
07.08.2010 19:18:09 #17
>> #16, Kačka, 06. 08. 2010 15:46:12
Kačko, dík za popis tréningu pádu na trávě : kolena > lokty..Na googlu se snažím najít vašich 100m. Je to někde napravo pod hrází?
09.08.2010 14:29:53 #18
>> #17, kellly, 07. 08. 2010 19:18:09
Je to kopeček před závorou, jak se sjíždí k hrázi. K sídlu hrázných, ti jsou super a fandí všem sporťákům. Je tam zákaz vjezdu, což je jedna z podmínek tréninku ve slalomu na inlinech. Jinak skoro neřešitelný problém, auta jsou daleko větší nebezpečí, než jakýkoliv pád. Potřebovali bychom něco s větším sklonem, ale zatím nic nemáme. Volně se dá dobře jezdit na cestě k vodárně, jak jedeš starou cestou do Frýdlantu z Ostravice. Je tam docela přehled, malý provoz a dole dlouhý dojezd. Nahoře se dá i trochu víc rozjet. Katka.
09.08.2010 23:05:32 #19
>> #18, Kačka, 09. 08. 2010 14:29:53 Zajímavé speciální inliny pro suchý trénink jsou na: http://www.harbskisystems.com/alignsvc.htm (dole)
12.08.2010 08:19:06 #20
tak jsem zakoupil loziska Rollerblade SG9 training a bohuzel temer zadny rozdil v rychlosti oproti starym. Pri podrobnejsim zkoumani jsem zjistil, ze asi polovina kolecek me drhne o lyzinu, pravdepodobne vinou jejich deformace ( jako kdyz se zdeformuje naborane jizdni kolo) nasledkem me nadmerne hmotnosti. takze misto jezdeni asi zacnu hubnout. ne vazne musim koupit nova kolecka,ale zatim se budu placatit na starych, dokud je nedorazim do klinicke smrti. stejne by se nejaky tip na koupi novych street kolecek o velikosti 80mm hodil. dik moc
26.08.2010 23:20:31 #21
mno hned den na to co jsem psal prispevek o jeden post vyse, odesly kollecka do vecnych lovist (dve se rozpadly, resp. silikon se rozhodl , ze se oddeli od plastoveho stredu). Tedy jsem se rozhodl zneuzit brusle resp. pouze kolecka brusli me zeny co je okusovaly mysi v esklepe (nejaky extra levny model, nejete). po prvni jizde posilnici se na koleckach zacinaji objevovat prasklinky( zrejme opet dusledek me nadmerne hmotnosti), takze nemam tuseni jak dlouho vydrzi. navzdory neochvejnemu nazoru me zeny – na co sahnu to znicim, budu asi muset zakoupit kvalitni kolecka pro otyle. pokud by nekdo mel nejaky tip na 80mm kolecka za rozumnou cenu a kvalitu rad ho uvitam.
29.08.2010 23:46:52 #22
>> #21, rADEk, 26. 08. 2010 23:20:31 Inline slalom jsem sice nezkoušel, ale můžu doporučit kolečka Hyper Concrete+Grip. Mají pevný střed, dobře drží a vydrží celkem dlouho. Používám je na freestyle slalom a ostřejší urban bruslení (skoky a smyky). Upozorňuju ale, že mají kulatý profil a ne eliptický jako běžná fitness kolečka a někomu to nemusí vyhovovat.
16.03.2013 09:52:08 #24
>> #6, rADEk, 21. 07. 2010 21:38:35
co se týká těch tramvajáků, tak se hypna daj koupit i v plzni. Hypno-inline.cz jsou v plzni na koterovský ulici.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.