Tak nám zavřeli hubu na Interski (strana: 3)
05.11.2010 18:14:36 #61
>> #47, Tomatáš, 05. 11. 2010 09:58:16
Díky Tomatáši za procitnutí . Možná s tebou nemusí leckdo v lecčems souhlasit, ale tenhle
příspěvek už je úplně jiný kafe než ten předešlej (první). Tvůj
závěr z tohoto příspěvku bych rád podepsal a proto ho ocituju: „Velice
oceňuji pestrobarevnou diskuzi na tomto fóru a jsem jejím velkým fanouškem.
Proto bych byl rád, kdyby se černobílá témata (APUL vs. ČŠL) a další
přiblblé přežitky z jiných diskuzí nechaly někde ležet v archivech
googlu. Myslím si, že lyžování je o prožitku, zábavě a ne o liniích,
systémech či uzurpaci pravdy někým nad ostaními“. Díky.
06.11.2010 15:22:25 #64
>> #63, garfield, 06. 11. 2010 15:07:59
člověče to musí bejt pořádnej matroš na kterým teď ujíždíš
06.11.2010 16:26:34 #68
>> #67, garfield, 06. 11. 2010 16:05:11
Co tam máš dál?
EDIT: Přečti si po sobě posledních pět vlastních příspěvků a zamysli se nad tím, kdo koho tady uráží a kdo koho napadá. V prvních čtyřech tady jen kydáš hnůj na HOnzu, HonzU_ a Kraba a v posledním urážíš mě. Tak se laskavě uklidni.
06.11.2010 17:02:14 #70
>> #69, garfield, 06. 11. 2010 16:59:41
Nemá to cenu. Jak koukám, tak ti anonymita na netu dává falešný pocit síly a neohroženosti. Jsi jen ubožák, který se snaží za každou cenu zaujmout a s někým se online pohádat.
Tím tady (a nejen tady) s tebou končím.
06.11.2010 18:00:06 #74
Vážená redakce Snow. Smilujte se nad námi nebohými a už mu konečně dejte banán. Nebo mu alespoň zřiďte jedno osobní vlákno v diskusi (nejlépe polstrované), kam bude kopírovat a zvracet a jinam ho nepouštějte. Já vím, že občas to tady taky rozčísnu ale tohle je i na mě docela síla.
06.11.2010 18:49:23 #76
>> #73, garfield, 06. 11. 2010 17:44:04
Garfielde, doufám že už ses tady dost VYZÍVAL a konečně jsi usnul – takový výlev jedu bez jakéhokoli smyslu a obsahu tu tedy ještě nebyl.
06.11.2010 19:56:20 #80
>> #79, garfield, 06. 11. 2010 19:38:52
To už je paranoja … „celý svet proti mne, blokujú mi IP“ … príliš
si namýšľaš …
Fórum nefungovalo ani mne. Chlapci zjavne ešte pracujú na dolaďovaní webu.
06.11.2010 20:05:31 #82
>> #79, garfield, 06. 11. 2010 19:38:52
Pro začátek se nauč slušnému chování a češtině. O lyžování mluvit nemůžu, neviděla jsem tě. Proč se pod takový elaborát aspoň nepodepíšeš? Pokud si za tím stojíš?
06.11.2010 20:34:58 #86
Garfielde,
na rozdíl od předešlých diskutujících ti nebudu spílat. Neboť jsem tě zejména letos na podzim rád četl. Když si člověk zvykl na tvůj silně nestandardní styl psaní, který jsi navíc teď znormálnil, fungoval jsi tak trochu jako štika v rybníce, která se stará o to, aby spokojení kapříci neustrnuli ve všeobjímající idylce. Teď jsi ale, snad i pod dojmem větších emocí a silnějších slov, než zde bývají zvykem, taky poněkud ujel, i do nesrozumitelna.
Hele, takhle se na tebe všichni sesypou, zafunguje skupinová dynamika a buďto tě zabanujou, nebo „silné jádro“ diskutérů morálně exkomunikuje. Přitom jsi člověk z branže, v sezoně asi i profík, a takoví jsou za normálních okolností v diskusi o lyžování přínosem. Vždyť nedostatek oponentury a pochybností zabíjí progres, naopak kritika nutí přemýšlet, hledat a ověřovat a to každého, kdo bere lyžování vážně, obohacuje a posouvá. Není důvod se tady jen plácat po ramenou. Klidně se pohádejme, ale věcně a s respektem vůči druhému.
Tak prosímtě zauvažuj. Jestli tady jen chceš trolovat, tak buď zapuzen. Jestli ale chceš umístit svůj názor, tak ho servíruj aspoň jakžtakž stravitelným způsobem (jak formou, tak obsahem). Nasrat všechny a pak se ukájet v tom, jak jsou všichni spiklí proti kritice, není tak těžký, ale moc tím toho nedosáhneš.
Je mi trochu blbý mluvit za velkého kluka Kraba nebo za starého pardála HOnzu, ale ať kdyžtak upřesní nebo rozvedou.
Afaik, Krab se nechal určitý čas školit ve skiplusu. Nebyl spokojen, neboť 19/01/2009 do diskuse na skiplus Járovi napsal: „Zkazil jsi mi rok lyžování. Jdeš slepou cestou a plácáš se někde na konci u zdi. Vrať diplomy, sestup z podstavce a běž se k Milanovi učit. Dělají to jiní a nestydí se, protože to stojí za to.“ (Lze dohledat tam, v červeném sloupci str. 3, příspěvky mezi 19/1 a 4/2/2009.) Nevím o tom, že by se někdy školil v Apulu, ale to už nechám na něm.
Když roku 2003 vznikla na novém webu carv.cz diskuse o „Anticarvingu“ (kritika Maršíkovy knihy), zapojil se do ní i JP, HOnza, Honza Schauer, já. Následně se rozjela diskuse i na carver.cz (skiplus). Byla to doba ostrých polemik, létaly argumenty i silná slova až výroky takřka nactiutrhačné („zdá se mi, že jsi v životě nestál na lyžích“ apod. – jednu takovou mám v počítači, pro ilustraci a obveselení bych mohl dát do blogu), až nakonec i znechucený HOnza odešel. S JP se tedy nijak nerozešel v dobrém a od té doby nijak nestýkal, snad se jen párkrát pokusil něco říct v diskusi, ale bez porozumění.
V rámci toho, že nyní všechny (i tebe) zve na své akce VL, se obrátil i na JP (a skoro bych se nedivil, kdyby napsal i Klausovi). Oba si vyměnili diplomatickou nótu se zdvořilými úsměvy, kterou bych s nadsázkou přirovnal k paktu Molotov – Ribbentropp – ne že bych je měl za takový mizery, ale abych vyjádřil míru jejich vzájemné vřelosti. Tohoto holportu bych se tedy rozhodně „nebál“. Ale ať se vyjádří HOnza. S tím, jakým způsobem na „svých“ fórech vede diskusi JP, má zkušeností dost. HOnza je v jádru hodnej kluk, který do určité míry dokáže na šutr reagovat příslovečným chlebem.
I když snadno vzniká dojem, že zdejší fórum je jedna velká VL promotion, je to IMHO zkreslené. Uvaž, že z těch častěji diskutujících „profi“ jsou mimo VL např. Martin47 (trenér 2. tř.), Czech Skier (trenér 1. tř. – nepochlubil ses, Ivane, snad můžu gratulovat), TNS (závodník, trenér?), Jenos (učitel Apul A?) v Rakousku), Kačka (ex-učitelka Apul, prodejce lyží, závodnice Masters), já (trenér 2. tř.) – píšu „např.“, abych neurazil další včetně fundovaných ne-profis.
Jinak je velká škoda, že neumíme polemizovat jen s názorem bez osoby jeho autora. Vím, není to vždy lehké, ale vždyť proboha jde jen o lyžování.
Doporučoval bych přístup asi jako kdyby se komentovaný/oponovaný názor objevil někde na webu bez autorství.
Konec kázání, volno, zpívat povoleno.
06.11.2010 21:02:54 #87
>> #84, garfield, 06. 11. 2010 20:13:50
Garfilde, Garfilde .
Když už ses tady tak nešikovně vyprázdnil ze svejch zásob žluči tím,
že ses pokusil „žalovat“ na to jak si s Járou notujem, rád bych přece
jenom zareagoval tím, že ty zprávy s radostí potvrdím a doplním. Na tom,
že jsem Járu a jeho lidi pozval na nějakou naší akci nevidím nic
nepřípustnýho – NAOPAK. Máme oba rádi lyžování a lidi kolem něho,
máme v mnoha směrech stejný názory a v mnoha směrech se určitě dost
v přístupech k lyžování i k lidem, kteří se jím zabývají,
lišíme. Vím jistě, že se rádi potkáme
.
Podobně jsem se dohodl s Ondrou Novákem (vedoucí školitel APUL), že se v nejbližší době sejdeme abychom si normálně přátelsky popovídali. Nejspíš ti můžu oznámit, že Ondra pozvání rád přijal.
S kontakty s těmito a dalšími lidmí z lyžování se nijak netajím a myslím, že ti mně lyžařsky nejbližší je i podporují. Proč taky ne? Proč bychom měli být komukoli a jakémukoli názoru uzavřeni, nebo měli mít vůči komukoli zášť? – a už vůbec si neumím představit, proč bychom ji měli projevovat s takovou vehemencí jako to předvádíš ty?
06.11.2010 22:01:10 #90
>> #88, garfield, 06. 11. 2010 21:29:52
Milý Garfielde, nevstupuji do této diskuse příliš často. Nicméně Ty jsi mě donutil udělat takový pokus. Několik Tvých posledních příspěvků jsem si vytiskl a hodil do koše(odpadkového). Nebudeš tomu věřit, ale byl to první odpadkový koš, který jsem viděl zvracet!
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.