Doručování časopisu
30.03.2011 03:05:25 #2
Ahoj .. zaplatil som si predplatné a napriek tomu, že časopis bol už v distribucii, čakal som naňho viac ako mesiac a prišiel mi, kedy už bolo nasledujúce číslo (60) v predaji. Napriek tomu, že č.60 vyšlo 2.3.2o11, do dnešného dňa zase neprišiel. Po mailovej sťažnosti k nedodaniu č.59 z 3.marca prišlo ospravedlnenie. Po sťažnosti k mesačnému !!! meškaniu č. 60 – zase omluva s tým, že celá redakcia bola lyžovať vo Švajci a tak mi to nemohli poslať .. Zuúúrim nad neserioznosťou, nad tým, že ma zase niekto oklamal, nad nemožnosťou využiť skipas (vo vhodnom termíne)… Ale myslím, že nezanevriem – je to dobrý časopis, rovnako ako tento web a dúfam, že už budem písať len pozitíva.
04.04.2011 17:07:18 #3
>> #2, JA-KO, 30. 03. 2011 03:05:25
Počet reklamací je v jednotkách či malých desítkách za celou sezónu, přičemž relativně nejvíce jich je právě na Slovensku – časopis se tam kvůli poštovním nákladům zasílá přes dvě další distribuční společnosti, což zvyšuje riziko chyby.
V tomto případě se sešly dvě nepříznivé okolnosti – nejprve pozdní spárování platby kvůli chybějícímu var. symbolu a pak chyba v poštovním rozdělovníku (nepřítomnost kolegyně už zdržela jen odeslání náhradního výtisku).
Každopádně nám na předplatitelích záleží, a proto při našem pochybení nabízíme jako útěchu alespoň drobný dárek.
19.10.2011 11:37:19 #7
Zdravím všechny, ohledně doručování časopisu nelze zaručit stejný
den dodání všem. Je to v rukách České pošty.
A ohledně SNOWcard, tak tam se bohužel z technických důvodů termín
dodání posunul a měla by všem předplatitelům dorazit v listopadovém SNOW
63.
Tomáš
21.10.2011 14:51:46 #8
Musím se taky přidat. Letos fakt bída, ačkoliv chápu, že chyba může být i na poště. Snow 62 mi přišel na den přesně v den vydání (13.10.), snow 61 teprve VČERA!, po dvou telefonátech do redakce a (prý) odesláním druhého výtisku. To už je opravdu slušný výkon, přestával jsem doufat, že se kdy s časopisem shledám :-/
Pokud není takový problém ojedinělý a pokud to jde, možná by stálo za to něco s tím udělat, redakce!
26.10.2011 16:22:25 #10
Datum vydání bývá obvykle ve čtvrtek, což je den, kdy by měli mít předplatitelé časopis ve schránce (poštou se odesílá den předem, „garance“ dodání je T+1). Na pultech trafik se časopis objevuje až den po vydání čili v pátek.
V případě SNOW 63 může dojít vzhledem k pátečnímu svátku k tomu, že jednodenní zpoždění v dodávce pošty bude znamenat doručení až v pondělí. Pošta i tak patří k těm nejspolehlivějším doručovatelům.
Opticky samozřejmě klame i to, když se webová upoutávka na SNOW objeví už pár dní přede dnem vydání.
Skol!
19.10.2016 10:54:51 #15
>> #14, Andy18, 18. 10. 2016 18:50:03
Dobrý den, stav neodesláno, bude v profilu svítit do doby než se odešlou všechna čísla z předplatného. Časopis SNOW 96 byl 13.10. odeslán do balícího skladu a každým dnem ho můžete očekávat ve schránce. Pokud budete mít ještě nějaké dotazy, můžete mě kontaktovat na e-mailu predplatne@snow.cz. S pozdravem Andrea – SNOW
20.10.2016 01:16:36 #16
>> #15, Andrea Rosenbaumová – SNOW, 19. 10. 2016 10:54:51
Děkuji. Byl jsem netrpělivý, včera číslo již došlo. Já to bral tak, že 13, 10. bylo číslo odesláno k adresátovi.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.