27.11.2007 13:23:17 #1
Na přeplněném olympijském stadiónu ve Stockholmu se nedávno sešli top newschooleři a snowboardeři na dvou souběžných big air akcích. Lyžařská část nese název King of Style a prknaři soutěžili v rámci Nokia FIS Snowboard World Cup. Jako doplněk se předvedli jezdci FMX a proběhla také jibbing session. King of Style pro sebe urval francouz Richard Permin se switch 720 double tail grab, druhý skončil TJ Schiller (switch 1260 mute grab) a třetí byl Simon Dumont (double front flip).
30.11.2007 09:03:37 #2
(Ondra Kopecky, kopecsft@seznam.cz) Na tehle akci jsem se osobne byl mrknout. Ze by byl stadion preplneny se rici neda, ale za to zabava to byla skvela, dobra organizace a hlavne skiers davali opravdu paradne. Videt tyhle kluky, co zna clovek jen ze skimovies, nazivo byl fakt zazitek. Jako doprovodny program byly 2 koncerty a taky FMX, bylo na co koukat. Tady pridavam odkaz na kraticky sestrih http://www.youtube.com/watch?…. Peace
30.11.2007 15:59:23 #3
(Luboš/SNOW.CZ, ) no, ja jsem dostal info zprostredkovane, takze jsem to
zaplneni stadionu nedokazal overit Ale verim, ze to byla dost dobra akce
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.