VL8-Mísečky + VL9-Dvoračky (strana: 2) - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Lyžařské školy a kempy VL8-Mísečky + VL9-Dvoračky

VL8-Mísečky + VL9-Dvoračky (strana: 2)

19.01.2011 13:25:12 #31 

Kačka

>> #26, simirKobra11, 19. 01. 2011 13:15:24

Ne, jenom se tak tváříme, jdu raději lyžovat, ahoj.

Rum a sport (v různém pořadí)

19.01.2011 13:45:36 #32 

HonzA_ muž

>> #29, Kačka, 19. 01. 2011 13:20:28

„Ještě k tomu ubytování, kdyby si to každý zajistil sám, jak se potom dostanu v noci z baru, když to budu mít třeba kilometr? A jak můžu nechat malého na pokoji a odejít jinam? To je blbost, bydlet se musí společně, v tom je právě kouzlo VL. “

Na to je jednoduchá rada, Kačko. Přihlaš se v termínu ;-).

Já Igorovi ve Špindlu nesmrdím!

19.01.2011 13:49:38 #33 

simirKobra11 žena

Ale zase v tomhle pripade to byl trochu chaos, jak jsem si vyposlechla personal, tak z nas byli hotovy…

Princess Leia Organa Solo-Skiminus

19.01.2011 14:24:44 #34 

Lafi muž

Za část výpravy ze SM bych se rád vyjádřil k VL9. Rád bych se dodatečně rozloučil se všemi se kterými jsem to nestihl, skrzevá řešení defektního problému.
Začnu nejdůležitějším, jídlo a ubytování jako vždy vynikající, chata opět na správném místě a součastně i odolnost personálu i ubytovacího zařízení byla vysoká a kupodivu nedoznala po našem pobytu žádných změn.
Počasí bylo slabší, nicméně všichni účastníci dokázali silnou vůli, překonávat nejen sebe sama, ale i déšť a mlhu.
Děti( díky Krabe a Martine430)ať už na Kaprunech nebo u chaty se v lyžování zdokonalily, případně se vyblbli na chatě nebo v závěrečném slalomu. A pokud bude pro ně nachystaná nějaká motivační odměna, bude VL děti dokonalé. Jediná výtka z mé strany na HOnzu a Kraba je ta, že postupy starých a zažitými stereotypy zkostnatělých lyžařů nejsou zdaleka tak rychlé jak bychom si přáli. A to i díky tomu, že se přirozeně objevují stále nové a nové drobnosti k VYLEPŠOVÁNÍ.
A protože se při výuce lyžování opomíjí příprava je třeba v neposlední řadě ocenit, velmi novátorsých myšlenek o mimosvahové přípravě, úpravě lyží či zvětšování rozsahu pohybů. Tyto příspěvky, které do VL9 vnesly nejmenované účastnice z něj učinily v našich končinách zcela ojedinělý Workshop by měly být dále rozvíjeny pro čest a slávu našeho lyžování( záměrně neuvádím českého nebo jinak konkrétního). Takže zdar a těšíme se na další příležitost ke společnému polyžování. Lafi

19.01.2011 14:29:48 #35 

simirKobra11 žena

Jeste me napadlo, ze me by se treba libilo, kdyby ucastnici VL meli nejake pasky, ze bychom se na svahu lepe poznavali :-)

Princess Leia Organa Solo-Skiminus

19.01.2011 14:31:15 #36 

˘Ö˘Krab muž

>> #34, Lafi, 19. 01. 2011 14:24:44 CIT: Jediná výtka z mé strany na HOnzu a Kraba je ta, že postupy starých a zažitými stereotypy zkostnatělých lyžařů nejsou zdaleka tak rychlé jak bychom si přáli.

Jak je to myšleno? Naše postupy nejsou dost rychlé? Asi začínám chitinovatět (kosti ani páteř nemám).

>> #35, simirKobra11, 19. 01. 2011 14:29:48 HOnza černý, ostatní podle zdatnosti. To by šlo!

To, že jsem nelyžař, se snažím už několik let nepříliš úspěšně maskovat psaním příspěvků. Nepomáhá to.

19.01.2011 16:15:38 #37 

Lafi muž

>> #36, Krab, 19. 01. 2011 14:31:15

Neříkám, že vaše snaha o co největší pokrok je malá, naopak.
Jenže když člověk procitne a začne odhalovat své dlouho zažité nedstatky, nejde jejich náprava stejně rychle jako uvědomění si těchto chyb. Protože pokud mám mluvit za sebe, jsem schopen pracovat na maximálně jedné, pokud se pokusím zaměřit na nějakou jejich kombinaci, může to dopadnout jako v tom slalomu.
Netvrdím, že pro pobavení okolí to nebyl přínos, jenže ta bolest.

19.01.2011 16:25:45 #38 

˘Ö˘Krab muž

>> #37, Lafi, 19. 01. 2011 16:15:38 … dobrá, myslel jsi „pokroky“ a já odkládám krunýř do kouta. HOnza říkává: „… každý se musí naučit lyžovat sám.“ Teď tušíš co a jak – a je to na Tobě.

To, že jsem nelyžař, se snažím už několik let nepříliš úspěšně maskovat psaním příspěvků. Nepomáhá to.

19.01.2011 21:38:53 #39 

j0hn muž

Ahoj,

mě Boris docela chyběl. V kalendáři stojí „Zázračné cvičení na páteř a klouby“. Ne, že je možný si s Borisem domluvit schůzku. Odjížděli jsme ve středu. Při loučení před Dvoračkama sem se zeptal, jestli bude Boris na dalším VLku, na kterym je psanej. A Honza nám s Borisem narychlo domluvil schůzku.

Dělat přesnej program dopředu mi přijde zbytečný. Na svahu je spousta proměnejch, který se nedaj dopředu odhadnout – počasí, obsazenost jednolivejch vyvážecích zařízení, kvalita sjezdovky, kde sou zrovna nahrnutý lidi a taky to, kterej svah je zrovna pro ježdění vhodnej. Problémy s na minutu naplánovanejma časama prostě budou. Když trvá jedna otočka 15 minut, tak je to v krajnim případě čtrnáct minut čekání.

Z akce sme na parkoviště dojížděli se slzama v očích. V tý krustě se nám, stejně jako Davidovi, stehna proměnily na rychlovarný konve. (Několikrát sem po cestě ty konve plný horký vody vylejval;-)) No dobře. Taky protože se nám po vás už stejskalo.;-)

Každopádně díky za vydařenou akci, jak na sněhu, tak na baru i na cestách mezi. Snad se letos ještě na nějaký akci potkáme.

Honza Samko

Nejdůležitějším bodem každý akce je naplánovat další.

19.01.2011 22:14:25 #40 

PavelKo

>> HOnza, 19. 01. 2011 10:48:28 Je třeba ale připomenout že to bylo poprvé, co tam taková mláďata byla.

Nebylo, loni v Rokytnici bylo jednomu z mých mláďat taky pod 10. Ale tam žádný problém nebyl, ani při vysvětlování, jak dostat pánev dopředu :-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy