[Recenze]: Salomon X-MAX X8 - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Recenze (mini testy) [Recenze]: Salomon X-MAX X8

[Recenze]: Salomon X-MAX X8

20.01.2020 11:46:45 #1 

20.01.2020 11:46:45 #2 

Příspěvků: 4

ondrej.barta.ob

Dobrý den, jsem rekreačně-sportovní lyžař a také po těchto lyžích pokukuji. Techniku mám zvládnutou na výbornou, ale nerad se na lyžích dřu. Vážím 77 kg a měřím 179 cm. Myslíte, že bych měl spíše jít do tvrdší varianty 24 hours, která je vyztužena titanem? Předem děkuji za Váš názor. Ondra

20.01.2020 14:29:49 #3 

Příspěvků: 327

Petr Havelka - SNOW muž

>> #2, ondrej.barta.ob, 20. 01. 2020 11:46:45

Doporučil bych variantu s titanalem, zejména pokud jste sportovně naladěný lyžař. Budete mít více prostoru pro sportovnější jízdu a zlepšování techniky

20.01.2020 14:58:42 #4 

Příspěvků: 4

ondrej.barta.ob

>> #3, Petr Havelka – SNOW, 20. 01. 2020 14:29:49

Děkuji za rychlou odpověď.

20.01.2020 21:00:34 #5 

Příspěvků: 136

mikels muž

Ze zkušenosti s touto lyží, bych volil tvrdší lyži. Ona konstrukčně není špatná a zvládne vše od krátkých po dlouhé oblouky. Bohužel při vyšších rychlostech jsem jí nějak nevěřil. V případě zájmu jsou na prodej. Skoro jako nové respektive jen jednu sezonu jeté a servis na nich dělán ještě nebyl. :D

Lyžování je můj životní štýl

25.01.2020 21:32:29 #6 

Příspěvků: 4

ondrej.barta.ob

>> #5, mikels, 20. 01. 2020 21:00:34

Dobrý den, děkuji za Vaši reakci. V jaké délce jsou lyže na prodej? :-)

21.02.2020 22:05:42 #7 

Příspěvků: 1

taborsky84

>> #5, mikels, 20. 01. 2020 21:00:34

Dobrý den,jsou lyže ještě na prodej? Děkuji
S pozdravem Táborský

22.02.2020 07:44:05 #8 

22.02.2020 15:51:13 #9 

Příspěvků: 136

mikels muž

>> #7, taborsky84, 21. 02. 2020 22:05:42

Delka je 174 cm cena dohodou. Je na ne i zaruka.

Lyžování je můj životní štýl

22.02.2020 16:02:00 #10 

Příspěvků: 136

mikels muž

>> #8, Quapor, 22. 02. 2020 07:44:05

Mate s timzo obchodem zkusenosti? Co jsem cetl jecto 50 na 50. Kdyz uz to prijde tak to trva velmi dlouho. Kontakt neni zadny a za zaslani zpet to stoji majland. Aspon informace ktere jsem nacerpal z ruznych diskuznich for.

Lyžování je můj životní štýl

23.02.2020 09:52:55 #11 

Příspěvků: 15

Quapor muž

Ano mam, raz lyze, raz prislusenstvo, obe zasielky do tyzdna doma, postovne okolo 10e tusim, nevracal som nic, s tym nemam skusenost

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy