Damske lyze Elan Element pre muza (strana: 2) - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Sjezdové lyže - poradna před nákupem Damske lyze Elan Element pre muza

Damske lyze Elan Element pre muza (strana: 2)

03.01.2022 14:50:25 #31 

IIIvan muž

Tito popísal skôr problém s nedokrvením(tŕpnu­tie). Rada s „tréningom pri TV“ je OK, papuča sa prispôdobí hodne – po pár dňoch na svahu možno až príliš :-D

03.01.2022 14:53:40 #32 

HonzA_ muž

>> #31, IIIvan, 03. 01. 2022 14:50:25

Díky za překlad, to jsem pochopil špatně. V tom případě jezdit, myslím že jako začátečník stejně nevydrží jezdit více než pár hodin. A po pár dnech, jak píšeš, se to vyšlápne a povolí.

Já Igorovi ve Špindlu nesmrdím!

03.01.2022 20:42:54 #33 

Tito muž

Tlaci ma to v miestach kde je oznacene na foto.tym fenom nahriat aj tie plasty alebo len vnutro?mam dost velke lytka tak mi pride ze mi nohu tlaci dopredu a vpredu ma to tym ze niesu akoby v pravom uhle tlaci.tou srobou sa to da nastavit ale uz je to nadoraz.

Fotky

03.01.2022 21:55:40 #34 

pefi.cz

Jo třetí přezka – trvalo pár dní, než si to sedlo. Zkus to jako já – nazuj botu, usaď patu, zapni tuto třetí přezku, pozapínej ostatní přezky, dotáhni suchý zip, zahýbej trochou nohou v botě, abys se to usadilo, tj třeba zkus pár polodřepů, opět trochu dotáhni přezky dotáhni pořádně suchý zip. A jakmile budeš mít botu pořádně usazenou (tj tak, aby se ti v botě noha nekvedlala, ne že budeš trpět sevřením jako kůň), tak pak třetí, čtvrtou a případně i druhou přezku povol tak, aby to skoro vůbec netlačilo, pouze se dotýkalo – a zkus v těch botách pár hodin vydržet, občas trochu podřepnout a případně povolovat a dotahovat druhou a čtvrtou tak, abys v nich vydržel celý večer u TV. Tu třetí zatím nech co nejvolnější.

Aspoň takto mi to fungovalo, ale třetí a čtvrtou přezku jsem u zcela nových bot dokázal začít víc dotahovat až tak po týdnu na horách, prvních pár dní jsem musel mít třetí a čtvrtou docela volně, jinak bych to nedal.

03.01.2022 22:29:49 #35 

Tito muž

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy