23.10.2023 13:07:24 #1
Ahoj, žena má za necelých 14dní narozeniny a mě napadlo že bych se porozhlídl po krásným wellnessu spojeným ideálně i s lyžováním (prosinec nebo únor). Sedím u toho celé dopoledne a samozřejmě jsem našel milión možností. Mě zajímá osobní zkušenost. Najít super wellness za 2 noci za 30000,– není problém. Já bych se rád dostal třeba na půlku – je to reálné? Jsme moraváci takže ideálně Štýrsko, max Salcbursko. Já vloni na výjezdu po ledovcích s kámošema vyzkoušel wellnessy na Stubai a v Soldenu a mám to do dneška na talíři že jsem ji já takhle nikam nevzal (jezdíme jen u nás+SK). Sauny máme většinou i my na hotelech (Rakousko, Itálie), ale to nemám úplně na mysli. Většinou to je někde ve sklepení. Hledám panoramatickou saunu/y s výhledem na okolní hory, ideálně termální bazén/y s přelivem. Hledám víc wellness než lyžování. To si užijeme v Itošce v lednu a březnu. Byli jste někdo? Poradí prosím někdo konkrétní hotel, apartmány?
25.10.2023 12:05:53 #3
>> #1, sai3ro, 23. 10. 2023 13:07:24
V této oblasti (Salcbursko) např. Hotel Puradies v Leogangu – kdo má rád originalitu bez kýče, bude nadšen. Wellness prvotřídní. Cenově se určitě dá dostat pod 30 tisíc za 2 noci a osoby, ale za půlku to nejspíš nebude. Zároveň je to kousek od sjezdovky.
Obecně mi přijde lepší, pokud jde o wellness zážitek, hledat mezi wellness hotely než nějaké veřejné akvacentrum.
>> #2, HonzA_, 25. 10. 2023 09:43:40
Ano, oblast Gastein bude taky plná tipů – spousta hotelů má vlastní přívod termálních pramenů. Přímo Bad Gastein mi přišel vhodný spíš pro milovníky „těžké“ retro atmosféry, ale Bad Hofgastein je už standardní turistické rakouské letovisko.
25.10.2023 19:07:16 #4
>> #3, Radek Holub – SNOW, 25. 10. 2023 12:05:53
S tím Hofgasteinem máš pravdu. Měl jsem spíš napsat Gasteinertal, což je přesnější popis toho, co jsem myslel.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.