Technika jízdy - zlepšení - příspěvky uživatele SousedovejcToníček
Zdar borci, tak jsem tedy ještě něco zkusil natočit.
První video, je na stejném místě jako naposled. Rozdíl je v tvrdosti povrchu, povrch už rozježděný, ale pod tím hodně tvrdo a místama plotny. Sn…
Hele Slowthinkere, přečetl jsem si pár tvých příspěvků i v jiných vláknech a musím konstatovat, že máš opravdu „talent“, ale tvé intuitivní rady, si moc nedovedu představit v praxi a jak je správně ap…
Nějak se to tady rozjelo. „Rozkaz zněl jasně, nepřítel nesmí projít“. Tedy: smí a ideálně slalomovým obloukem. Tady na té placce to mám snad pod kontrolou, ale rád bych udržel tu kadenci i na strmším …
>> #33, MPS, 07. 02. 2025 15:07:38
Slalomka Rossignol ST 165/R13 – ty bílé 2024 ky, Master pro čtyřicátníky a výše, lyže na celý den říkali…
Děkuji za některé věcné příspěvky lidičky. Jen teda úplně nevím, co si z toho pobrat do praxe, aby to moje lyžování bylo fajne jak cyp. Píšete něco o ruce (rukách?), zkusím je tedy držet míň zeširoka,…
Skol mládeži! Nějak už delší dobu řeším, co a jak dál s tím mým lyžováním. Jsem samouk, 45 let, sportovně založenej. Začal jsem dosti pozdě se skijáma a rady jsem našel na týdlectých internetech jak…