Výcvik dětí Krkonoše
16.11.2011 10:01:39 #1
Ahoj, Chci učit 4 letý dítě lyžovat(poprvé)a 6leté(druhá sezona). Zatím jsem to řešil na lokální úrovni v Krušných horách a sám do řeším v Rakousku.V Krkonoších jsem nebyl 15 let. Očekávám suchý rok, a počítám, že jenom vetší střediska rozjedou provoz v prosinci. Tak hledám areál, kde bych se mohl sám dětem věnovat. Tipuju Špindl bude zasněžovaný a mohl bych tam s nimi dojíždět. Když se dívám na web Špindlu, zjištuju, že ty 2 dětské areály nejsou přístupné rodičům. Máte někdo zkušenosti, kde se dá s dětmi polyžovat-učit na prvním sněhu? Popřípadě, kde v Krkonoších se dá dobře věnovat dětem během celý sezony? Dík, franta
16.11.2011 11:05:37 #2
>> #1, kocarek674, 16. 11. 2011 10:01:39
IMHO, velikost areálu nemá nic společného s tím kdy se tam rozjedou vleky. Jde o to jaké mají zasněžování, jaké budou klimatické podmínky, atd. Radši bych s takhle malými dětmi jel do něčeho menšího, než třeba do Špindlu. Často totiž, když by bylo opravdu málo sněhu, může být na sjezdovkách v malém areály mnohem volněji, než třeba v tom Špindlu, kde „to přeci bude v pohodě“ a přitom nebude otevřeno všechno.
Podle toho, co píšeš, máš blízko do Krušných hor. I tam se dají najít dobře zasněžované areály. Jestli se nemusíš rozhodovat hned, tak bych počkal jak se počasí vyvrbí.
S tím Špindlem máš pravdu – do těch 2 dětských parků mohou děti jen s instruktorem.
27.12.2013 18:44:32 #4
>> #3, Clepino, 27. 12. 2013 18:38:24
Další reklama? U týhle Vaší lyžařský školy bych byl hodně vopatrnej. Dá se celkem úspěšně předpokládat, že stejně vyčůraný budete i v přístupu ke svým klientům.
27.12.2013 19:00:46 #5
>> #3, Clepino, 27. 12. 2013 18:38:24
Řekl bych to asi takhle: co mi zabrání založit škole pohodanaparezu.cz antivlákno, které budu týden držet nahoře. Nepochybuji, že se najdou tací, kteří mi v tom pomůžou.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.