Domů Diskuze neviditelné (ke všem modulům) [Diskuze k článku]: SKOČTE SI DO MATRACE???

[Diskuze k článku]: SKOČTE SI DO MATRACE???

09.01.2009 09:23:47 #1 

administrator

„Image je nanic, následuj instinkt,“ hlásal jeden známý reklamní slogan. Reklamní „message“ lze ale taky obrátit: image je všechno, zapomeňte na instinkty. Tak nějak mi připadá rejdická atrakce v podobě obří měkké matrace, do níž si lyžující veřejnost může skočit.

Odkaz na článek

09.01.2009 13:19:41 #2 

administrator

(kumestrol, umestrol@freeskiing.cz) Ahoj Ivane Sosno! Koukam jako blazen, jak si zkuseny a uznavany lyzar utahuje z atrakce pro lyzare free mysleni.

Jiste oba vime, ze v alpach jsou tyhle balony jiz radku let a mnoha zacinajicim pomahaji zjistit pocit pohybu ve vzduch a testovat orientaci.

Pravdou je, ze dnes k tomu dobre slouzi letni vodni arealy, jako u Alese (na ty ale zavazi taky nejsou dimenzovana), ale pred par lety to byl jeden z mala zpusobu, jak si vyzkouset treba backflip nebo rodeo a nezabit se. V nekterych strediscich za to dokonce platili lidi jeden eurak za skok.

Ja osobne mam informace od kamarada – zkuseneho skokana co tam zajel a byl velmi spokojeny, jak DOBRA atrakce to je. Proto prosim SJEZDOVKARI reste si veci, jak je upravena pista, jak kde kdo navrtal brany a neprudte do atrakci pro freeskiery… (to myslim trochu nadnesene, aby zas nekdo neresil urazky na pistaky :-)). Jinymi slovy nechal bych to byt, at si lidi uzijou.. Je to jako lunapark (to ostatne freestyle je). Ikdyz musim priznat, ze problem s vazanim jsem mel taky, kdyz jsem to poptrve videl v akci. Ale doporucuji si to vyzkouset… :-), je to v pohode. Preji krasny den a jsem rad, ze se o teto vecicce mluvi, vsadil bych se, ze si to chce tak jako tak kazdy zkusit :-) – ja tam asi pojedu pristi sobotu :-) Cago belo a preji dobre zerane oblouky (v dobrem slova smyslu)!

11.01.2009 08:31:43 #3 

administrator

(jiri, sv650@post.cz) Stejná matrace je i v Tošovicích na Novojičínsku, jen tak dál :) Přeji hodně skoků bez úrazů.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy