Zatížení lyží v oblouku - příspěvky uživatele Wartus
>> #409, O.N., 01. 02. 2012 11:11:53
Souhlasim. Jsem casto nedusledny ve svem vyjadrovani, ale samozrejme veskery pohyb v lyzovani je soucas…
Hosi, a jak do ted lyzujete? Ja myslim ze to znate, jen treba nevite ze ten kotnik pouzivate. Ono to bez toho moc ani nejde. Uhel mezi lyzi a holeni kosti musi byt ostry a bez povoleneho kotniku to ne…
>> #389, milan2, 31. 01. 2012 08:45:52
Milane, promin, ale vsecko spatne… O kotniku se bavit nebudem, to je holej fakt. Tvuj popis pluhu mi …
>> #385, Harry, 30. 01. 2012 20:57:49
„…tato veta vystihuje nase nepochopenie v nahlade na lyzovanie“ Nevim koho myslis tim mnoznym cis…
>> #381, milan2, 30. 01. 2012 09:33:09
*Pokud se Vám zdá jízda moc pasivní na rádiusu, což si nemyslím, tak nejspíš by musel Krab se zalomit…
>> #277, ivan, 21. 01. 2012 17:31:43
Ivane, zase na me jdes z cislama a statistikama. Ja jen tlumocim to, co se o ceskych instruktorech povi…
>> #269, Martin47, 21. 01. 2012 07:56:53
Martine??? Tomu neveris cos napsal ze?! Instruktor nema odpovednost?????? Naopak snad vic nez jakeko…
>> #271, mski, 21. 01. 2012 08:46:15
Boze zabte toho vola uz nekdo! Milane mas ty naky kamarady? Ne vazne, ses vtipnej, ale co je moc to…
Kdyz to reknu hodne obecne, tak cesti instruktori patri k tomu nejlepsimu na svete. At uz je to Rakousko a jine alpske zeme, NZ a Australie ale prave i v Kanade a US. A v jizni Americe uz taky. Hlavne…
>> #259, ivan, 20. 01. 2012 16:03:00
Ajo. Ja jak nemam cas nic cist, tak prave moc nejsem v obraze co uz se resilo a co ne… No ale rozumime…
>> #257, ivan, 20. 01. 2012 15:05:21 Jasne, zase jsem neduslednej. Proste jsme tak s klukma blbli v obraku. Neni to zadnej „Wartusuv test“, poz…
>> #253, marTinac, 20. 01. 2012 13:57:46
Jo kratkej obrak, kolem 50s. Pockej jak to myslis „nejakej student co uci ctyrlete deti pluh“??? To…
Puvodne jsme si mysleli, ze nejrychlejsi bude(v nasem podani!) babska obracka 182cm. Dokonce byli taci, kteri si mysleli ze v tom zavrenym obraku bude nejrychlejsi komercni „obracka“ 180ka s r. 18m. A…
>> #238, Krabice, 15. 01. 2012 22:04:37
Diskuze zacala na tema Zatizeni lyzi v oblouku. Pak se to trochu stocilo na prubeh, ale hlavne zahaje…
Jezismarja Martine, uz toho nech! S obrackama jsem odpovidal Mirkovi, tak to zase neotacej proti mne. Mas pravdu ze neni ucitel jako ucitel, ale to mi taky nemusis vysvetlovat a ja vim do ktere katego…
>> #202, Mirek, 14. 01. 2012 20:29:39
Ciste neciste. Coz o to. Obrak se jezdi na obracce, protoze je to rychlejsi. Slalomku brzdi jeji tvar a…
No tak dobre, to co pisu je asi zmatene a nepresne, ale uz jsem nekde uvadel ze mi tohle cini problem a potreboval bych byt s vami na kopci. Proste to napsat neumim a pisu jen to co se mi honi hlavou…
>> #196, PavelKo, 13. 01. 2012 22:59:14
Prave ze je to presne obracene. Vetsina lyzaru umi ciste oblouk po hranach, ale jen mensina umi sprav…
Martine, jak vede spadnice si najdi na Wikipedii a neprovokuj. Kotnik? No z neho to prece vsecko vychazi ne? Dyt to sou tak jasny veci. Jak zatocis u pluhu krome zatizeni vnejsi respektive povoleni …
Bohuzel nemam cas, takze jsem z toho vypad tady. Nehlede na to ze bych to procital 2 dny ty prispevky od nekterych… Staatlichem jsem se nechtel ohanet, ale nadruhou stranu nepochopim jak to muzes Kr…
Ale to preci vubec neni pasivni pristup k jizde. Ja musim lyze aktivne odlehcit, aby se „neco“ stalo! Proboha prece neni mozny aby sme si v tomhle nerozumneli! Jak sem psal, pluh, privrat a paralel je…
Ja uz chapu kde je zakopanej pes. Kazdej mluvime o necem jinym. Dneska jsem na kopci zkoumal co to vlastne rikam a pak si uvedomil ze jsem mel na pameti stale to zatizeni z prvniho dotazu a mluvil uz …
Toho jsem se presne bal. Vsichni jak supi… S tou spadnici je to
osemetny, ale prece ty spicky lyzi musi byt v jednu chvili dolu z kopce a to
je pri na zacatku noveho oblouku – zahajeni a lyze j…
Pokud se lyze odlehci, coz se vlastne musi udelat, aby jsme se z toho oblouku vubec dostali a nedopadli jak vetsina rekreacnich „carveru“, kteri se vezou na slalomce od lesa k lesu, tak lyze samy nadr…
mski zase uraduje jak loni… No nema cenu to resit, protoze stejne vetsina tady stoji za nim. Mne se jeho prispevky nelibi, protoze pise vsechno mozny, jen ne k veci. Co kdybyste pane Trnka potre…
>> #1, marTinac, 05. 01. 2012 23:14:59
Pokud pojedes kratky smykany oblouk, tak tam je tvoje popisovana technika jizdy vicemene spravna, ikdyz …