Domů Diskuze neviditelné (ke všem modulům) [Diskuze k článku]: SVĚTOVÝ POHÁR VE ŠPINDLEROVĚ MLÝNĚ

[Diskuze k článku]: SVĚTOVÝ POHÁR VE ŠPINDLEROVĚ MLÝNĚ

23.01.2008 18:07:07 #1 

administrator

Značně subjektivní sbírka dojmů a krátkých komentářů ke špindlerovskému Svěťáku…

Odkaz na článek

28.01.2008 10:06:15 #2 

administrator

(Milan, ) Neměl jsem možnost být přítomen osobně tak jsem sledoval jen přes TV. S názory v podstatě souhlas jen bych se zastavil u tradiční moderátorské dvojice Svěcený-Holický. Po létech plků, které jsme od nich slyšel se úroveň ustálila a tak nějak už jsem se s tím smířil i zvykl. Holický se hodně zlepšil neplká o carvingu jako dříve, na druhou stranu komentáře jízd jsou sterilní, při kterých se toho moc nedozvíme. Pokud ujede Svěcený což je téměř vždy při nějakém pokusu o komentář, Holický už se ani nesnaží ho opravit a podle pravidla koho chleba jíš toho píseň zpívej tyto situace přechází, což jsme mohli vidět i při politické agitce na Špindl. Při této situaci bylo víc než příjemným překvapením sledovat víkendové závody žen v Ofterschwangu, kde se moderování chopil nelyžařský komentátor Jakub Bažant s Ondrou Bankem. Rázem to bylo o něčem jiném, Bažant se nesnažil machrovat, nicméně statisticlé informace o závodnících řekl také a spíš dal prostor Bankovi, který přesto že není žádný speaker podal konečně zajímavé postřehy z jízd i bílého cirkusu. On i Holický nás reprezentovali, ale rozdíl v informacích je propastná(stejně jako ve výsledcích). Konečně jsem se také něco dozvěděl i něco taktice v jízdě a další věci. Nevím jestli tato neplánovaná změna ze strany ČT bude mít trvalejší charakter nebo byla jen využitá příležitost pro zraněného Banka. Každopádně jak ukázala třeba minulá anketa sportovec roku, tak většinu nejlepších sportovců máme v zimních sportech a proto by ČT měla dát těmto sportům v televizi adekvátní prostor a zajistit kvalitní komentáře.

10.03.2008 01:15:39 #3 

administrator

(stanis, mstanis@atlas.cz) Milane, s tím Ondrou Bankem musím souhlasit – na to, že spolukomentoval poprvé působil velice profesionálně, člověk se dozvěděl spoustu nových a zajímavých informací, ne jako od dvojice PS+JH, kde už po letech bylo dopředu jasné, co tak asi uslyší :-) Samozřejmě bych radši viděl Ondru na svahu se zdravou nohou, ale doufám, že u mikrofonu nebyl naposledy.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy