Rozbor videa (strana: 2)
01.03.2012 14:33:47 #31
>> #30, Harry, 01. 03. 2012 13:40:00
Nad pochvalou ani nepřemýšlím, není za co. Díky vašim komentářům mám důvod na sobě pracovat. Pokud by každý napsal je to dobrý, neměl bych s Kubou kam směřovat. Za to všem tady děkuji. Snad se nám podaří natočit kvalitně slibované GS i SL video. S úctou, Sagi.
05.03.2012 09:00:32 #32
Tak jsme bylo v sobotu na Stupavě a v neděli na Červené Vodě. V sobotu jsem se trápil na ledové hoře a přemýšlel, co je špatně. Stupňovalo se ve mně podezření, že můj opakovaný vlastnoruční servis hran ručním brouskem není to pravé. Včera jsem tedy na Červené vodě bez váhání vysypal 300 Kč za malý servis na strojích Montana a po nazutí lyží jsem byl v šoku. Chovaly se nekompromisně, měl jsem z nich podobný pocit, jako když byly nové, jízda jako po kolejích. Tímto děkuji Sagimu za zdůraznění dobrého servisu. Po přechodu na menší tvrdší boty to byl druhý výrazný pozitivní šok této sezóny. Začal jsem tedy trénovat stylem pokus o Trnkův pluh (pobavené pohledy okolí), pak jsem z něj zkusil přejít na normální střední oblouky a udržet ten pocit z pluhu a v mírnější střední pasáži jsem zkoušel Ivanem doporučovanou raketu (ovšem s hůlkama). Myslel jsem, že zdechnu, před závěrečným padákem jsem musel s rozklepanýma nohama vždycky zastavit a vydýchat se. Zejména snaha o nepředsouvání vnitřní v raketě mi přišla mimořádně fyzicky náročná. Radar v mírné části mi ukazoval kolem 40 km/h, čili to byla jízda stylem "smrt v očích a na tachometru 20 ", ovšem na moji (ne)kondici mi to úplně stačilo. Video nemám, neměl mě kdo natočit, ale subjektivně vnímám, že jak Trnkův pluh (byť asi ne úplně precizně provedený), tak raketa mě směřují správným směrem. Díky moc Ivanovi za kvalitní tipy na zlepšení, tento víkend jedu do Alp, tak se pokusím potrénovat i tam, už se těším.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.