Tymuj
06.06.2008 10:52:36 #1
(Honza, okostice@seznam.cz) Cau lidi Nasel jsem supr stranku, kde jsme s kamosema zalozili tym, s kterym jezdime do Valdi Fassa. Skvele jsme si to tam domluvili a zorganizovali. A nestalo nas to ani kacku. Ted zakladame jeste jeden fotbalovej tym… Fakt to zkuste!
tymuj.cz
07.06.2008 11:29:09 #2
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz)
Nápad je to dobrej – moc dobrej – založit stránky pro sportující
lidi, který se chtěj nějak dát dohromady. Jen ten komerční zájem, kterej
z těchhle stránek vylejzá je už hned na první pohled zřejmej. KECÁŠ
SYNKU – nenašel jsi žádnou stránku, na který jsi s kámošema založil
tým se kterým byste jezdili do Val di Fassa nebo kamkoli jinam … – tu byste
přinejmenším na tý adrese prezentovali
… – a nemuseli byste tam
do referencí dávat komerční (zdá se, že jihoamerickou) „Míšu“
… Blbečky z nás nedělej
. ALE možná by nebylo od
věci, tady na stránkávh SNOW, nebo na nějakejch jinejch – třeba
nějakýho PŘÍVĚTIVÝHO českýho lyžařskýho střediska, založit
stránky, na kterejch se lidi budou dohadovat o společným lyžování,
nějakejjch společnejch a kvalitních vylepšovacích lyžařskejch workshopech
s odborníkama, špičkovejma lyžařema… – event. splečnejch výjezdech
jinam
… Třeba by to za
trochu tý diskuse stálo
…
07.06.2008 12:39:50 #3
(ivan, ) O chvilku mě HOnza předběhl, včera jsem neměl čas (víš, proč, HOnzo) svou reakci sem umístit. Asi tak nějak, týmovací hochu Honzo, nediv se, jestli tě s tímhle vyhodí. Nebo si dohodni komerční prezentaci. Akorát bys nám mohl předhodit třeba mobil té Mišky všeumělky, co říkáš? A na dohadování se o společném lyžování nepotřebujeme stránky tymuj ani jiné. To se dá dohodnout i na těchto. A pokud by se podařilo dohodnout rozumné místo, kde by se mohli scházet zájemci třeba o poježdění v tyčích (a že jsou, bavíme se o tom už delší dobu), třeba se to konečně i podaří. Pro ty zájemce dodejme, že na tom (myslím tím HOnzu i sebe) pracujeme, a to momentálně dost. Uvidíme.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.