Ortopedi - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ

Ortopedi

13.08.2008 10:56:02 #1 

administrator

(Martina, martir@centrum.cz) Prosím, můžete mi doporučit „praxí prověřeného“ zkušeného ortopeda, který neřeže za každou cenu? Momentálně mám potíže s kolenem a mám už tři různé diagnozy – operaci se stále vyhýbám, protože nemám jistotu, jestli je opravdu nutná… stanovené diagnozy se pohybují od silného zánětu přes uvolněné vazy až po chondropatii pately… stačí si vybrat:-(

14.08.2008 06:43:47 #2 

administrator

(jarda, ) Když se podíváš se na carv.cz, tak je jich tam pár doporučených. osobně jsem byl na Malvazinkách a spokojenost. Artroskopii bych se nebránil, není to nijak drastický zásah a uvidí tam vše. Čím dříve půjdeš, tím dřív budeš vědět, co máš a můžeš se příslušně léčit. Přeju hodně štěstí.

14.08.2008 08:10:05 #3 

administrator

(Petoun, ) Ahoj, taky bych se přidal k doporučení na Malvazinky. Dával mě dohromady doktor Vaněček a musím říct, že úplně super a opravdu řezal až když nepomohly injekce apod.. Jinak přístup byl opravdu super a celé jsem to rozběhal za 5 týdnů, kde po dvou jsem jezdil už na kole a do zimy bylo vše OK. Držím palce!

16.08.2008 13:57:51 #4 

administrator

(laďa, simanek.vladimir@seznam.cz) U kolena je problém,že do něj doktor nevidí!!Musíš donutit doktora,aby Ti udělal artroskopii a pak bude diagnoza přesná!!!Vůbec se toho neboj,je to brnkačka a když se nenecháš uspat,ale jenom umrtvit,tak i super zážitek!!!Čím dřív to postoupíš,tím líp!­!!

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy