Hledam instruktory lyžování/snowboardu
16.12.2008 19:02:43 #1
(Aleksandr Prudnikov, nskru@seznam.cz) Fitnes centrum v Praze hledá instruktory lyžování/snowboardu Popis pozice: Fitnes centrum v Praze hledá instruktory lyžování/snowboardu. Nabízíme kvalitní zahraniční i českou klientelu, stravování v hotelu lesana.cz, ubytování a lyžování zdarma. Zajímavé finanční ohodnocení 200 Kč/hod Požadujeme:
- dobré lyžařské/snowboardové znalosti i dovednosti
- praxe na obdobné pozici výhodou ne však podmínkou
- schopnost pracovat s dětmi
- komunikativnost
Nabízíme:
- atraktivní práci
- práce v mladém kolektivu
V případě zájmu zašlete svůj životopis na nskru@seznam.cz
17.12.2008 10:46:48 #2
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz)
jsem ke spolupráci své lidi… – čekám na reakci .
17.12.2008 10:47:00 #3
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz)
jsem ke spolupráci své lidi… – čekám na reakci .
30.12.2008 13:54:20 #4
(Martin Kolárik, martin@hastrman.sk) Dobry den, mam zaujem o inzerovanu poziciu. som lyziarsky instruktor s platnou licenciou (kurz „C“). Hovorim plynule anglicky. Instruktora som robil na Slovensku v lyziarskom stredisku Donovaly a taktiez v Cechach v Herlikoviciach. S pozdravom
Martin Kolarik
02.01.2009 15:17:30 #5
(Aleksandr Pruydnikov, nskru@seznam.cz) Udelal jsem chybu ve nabidke. Tema zavřená
29.03.2009 23:46:36 #6
(Jiří Dvořák, Jdvorak84@seznam.cz)
Ahoj.. Mám licenci tipu C na Instruktora snowboardingu.. Letos jsem učil
v Herlíkovicích. cca 3 měsíce.. Mám zájem na příští rok o práci
v Alpách.. Jestli je to možné tak mě prosím napište na kontaktní
e-mail.. Předem děkuji
S pozdravem Jiří Dvořák
25.08.2009 08:39:46 #7
(Josef Suster, josefsuster@seznam.cz)
Dobry den,
jmenuji se Josef Suster je mi 23 let a mel bych zajem o vami nabizenou praci
instruktora snowboardingu. Jezdim aktivne uz 7 let a tento rok si hodlam delat
instruktorsky certifikat. Mam dlouholete zkusenosti prace s lidmi v oblasti
turismu, mluvim plynule anglicky a komunikativne nemecky. Do 18 let jsem
pracoval s detmi ve skautskem oddile. Mam stredoskolske vzdelani ukoncene
maturitou a jednolete jazykove pomaturitni studium AJ.
Pokud mate zajem prosim co nejdrive mne kontaktujte, dekuji
s pozdravem Josef Suster
Momentalne pracuji na sezonu v zahranici- omluvte me za interpunkci
11.09.2009 22:09:50 #8
(Novák Petr, nowaso@seznam.cz) Dobrý den.platí ještě vámi zadaný inzerát?
23.10.2009 19:09:25 #9
(Tereza Tomsová, tomsovat@seznam.cz) Dobrý den,
velice mě zaujala Vaše nabídka na pozici snowboardového instruktora. Je mi 19 let a jsem studentka VŠ v Pardubicích.Od mala jsem snila, že při VŠ (a nejen při škole) budu pracovat na horách:). Na snowboardu jezdím přibližne 6 sezónu a od mala jsem se věnovala lyžování. Poslední tři roky jezdím jako insturktor na hory s malými dětmi. Jde o děti ZŠ, prvního stupně (1.-5.třída). Doteď jsem si nestihla bohužel udělat insturktorskou licenci, ale co nejdříve se na to chystám a hlavně ZŠ jí už vyžadují.
V případě Vašeho zájmu se brzy těším na odpověď.
S pozdravem
Tereza
19.11.2013 15:35:59 #10
Dobrý den. Měl bych obrovský zájem o pozici instruktora snowboardingu, kterou zveřejňujete na webu snow.cz. Jsem 22 let starý student vysoké školy a moje zkušenosti s učením jsou dobré. Učil jsem již v Harrachově jednu sezonu a nebyl žádný problém ani z mé, ani ze strany zaměstnavatele. Na snowboardu jezdím 9 8 rokem a mohu říci, že mé vědomosti jsou dostatečné, stejně jako jazykové dovednosti (ANJ) ve kterém zvládám vyučovat. Licenci bohužel nemám, ale má píle a chuť do práce je veliká. Po případném zájmu prosím kontaktujte na emailu rudolfmysak123@seznam.cz Děkuji a přeji příjemný zbytek dne. S pozdravem Rudolf Myšák
20.11.2013 15:03:56 #12
Ahojte,
Na letosni sezonu nabirame stale instruktory na Straznem v Krkonosich.
http://www.xski.cz/…a-prace.html
Kliknete na link a ozvete se nam, nebo rovnou na info@xski.cz nebo telefon 606 264 508.
Honza
14.12.2013 17:49:42 #13
Střední průmyslová škola stavební Havířov hledá 1– 2 snowboardové instruktory (s platným certifikátem) na zimní kurz v době od 5.1. – 10.1. 2014 v Karlově pod Pradědem. Požadována spolehlivost, kvalitní pedagogické schopnosti, sportovní úroveň jízdy na snowboardu. Odměna: 4500 Kč (nutno odečíst 2000 Kč za ubytování a stravu). Kontakt: 777 95 80 81.
05.11.2014 01:11:29 #14
>> #1, administrator, 16. 12. 2008 19:02:43
Dobrý den,mam licenci instruktora dětskeho lyžování odučenou sezonu ve špindlerově mlýně kde jsem učil jak děti tak dospělé ložování a snowboarding měl bych zajem o vaší nabídku instruktora prosím o vaši odpověd . Děkuji Lukáš Hanek
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.