slevy se snow card
17.12.2008 09:57:38 #1
(Lucie Bendáko, maka-vi@seznam.cz) Dobrý
den, v obchodě Hannah jsem si koupila bundu na lyže a chtěla jsem uplatnit
slevu (vzadu v časopise je seznam obchodů, kde lze uplatnit slevu). Bohužel
paní prodavačce tato karta vůbec nic neříkala. Tak se chci zeptat jestli někdo
máte lepší zkušenosti nebo kde se stala chyba…
18.12.2008 09:26:02 #2
(Radek Holub – SNOW, ) Ozvěte se prosím na predplatne@snow.cz a napište, ve kterém obchodě se vám to přihodilo – ať můžeme zjednat nápravu. Každopádně díky za zprávu!
22.01.2009 06:26:29 #3
(jarek, ) Podobně reagují i prodavačky permanentek ve veleslavném skiareálu LIpno. Uplatnit slevu lze „až když chcete mluvit se šéfem“. Takže doporučení všem kdo se chystají tam uplatnit nárok na 1 celodenní skipas zdarma (se snowcard) nebo 1+1 – nenechte se odbýt !
22.01.2009 12:51:32 #4
(šeli, ) Máme úplně stejnou zkušenost – získat slevu v „super“ skiareálu na Kramolíně je prostě trošku problém. Slovy klasika „Nechci slevu zadarmo“. A taky tam nejezděte v oblečení svělé barvy – každý lyžař, sedící uprostřed sedačky, je dokonale označen olejovou emulzí, která téměř z každého úchytu sedačky, s přesnou pravidelností odkapavá na nic netušícího lyžaře. Ale je to dobrý, dá se to při troše snahy i vyprat.
22.01.2009 15:24:31 #5
(crocodil, ) Na Lipně? No možná se tam střídá personál, ale já jsem to zažil naopak – ochota a rutina.
22.01.2009 18:46:06 #6
(Martin, ) Byl jsem na Lipně na konci roku, všude plno lidí, ale s uplatněním slevy jsem neměl žádný problém.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.