Domů Diskuze Freeridové a freestylové lyže parametry freestylových lyží

parametry freestylových lyží

04.01.2009 21:06:21 #1 

administrator

(LuckasX, lukasbrasna@centrum.cz) Zdravim všechny příznivce zimi! Mam prosbičku jestli by jste mi někdo mohl poradit podle jakých parametrů si vybrat freestylky. Hledal jsem různě na internetu, ale nikde jsem nějaká obecná pravidla podle kterých si neznalec v tomto směru může vybrat lyže ke své postavě. Pak- li že by se tu i někdo nějakých takových lyží chtěl za rozumnou cenu zbavit asi bych mu i pomohl:)...­....Měřim 173 a vážim 73.....tak prosim poraďte.....díkes všem za jakoukoli radu a pomoc......zdary horám a sněžníkům

05.01.2009 11:16:10 #2 

administrator

(Luboš/Freeski, ) Ahoj, na toto téma je článek v časopise Freeski 02 (prosinec 2008), , je to poslední číslo a stále aktuální číslo. Pokud jsi do tohoto know-how ochotný investovat 74 Kč, tak se poohlédni v trafikách nebo třeba v prodejnách Rock Point a Harfa Sport. V Brně by měli mít Freeski u Zezuly. Jinak lyže do parku bys měl mít asi o 10 cm kratší než kolik měříš (začátečník) až stejně dlouhé. Zase začátečník asi ocení lyže měkčí, zkušenější zase ocení stabilitu tužších lyží. Ale ideální je lyže si vyzkoušet, protože v nabídce je nespočet kombinací daných délkou, šířkou, flexí a podobně. Dej pak vědět, cos vybral a jaké s nima máš zkušenosti. Díky.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy