Koleno - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ

15.01.2009 09:59:24 #1 

administrator

(Bory, Boracek@seznam.cz) Tak jsem si s kamarády minulý týden v Salbachu lyžoval a při návštěvě Alte Schmiede a dávce „kesnoků a dunkel vaistbiru“ jsem se otočil a rup . Moje kolínko bylo proti . Ted sedím doma a sezona vypadá že skončila . A to jsem si koupil nové Elan SLX race . Hergot to je pech . Přátelé , ale ty lyže jedou , to je neskutečnž zážitek . Ať už je koleno ok ,protože to stejně nevydržím a pudu to někam zkusit . Tak SKOL

19.01.2009 21:11:21 #2 

administrator

(jarda, ) mazej k nějakému slušnému ortopedovi, ať ti koleno opraví, abys mohl jezdit mnoho dalších let. Rozhodně letos neblbni – copak ti stojí pár svezení za obětování několika příších sezon? Lyže se ti ve sklepě nezkazí, ale koeno si můžeš blbnutím zničit totálně. Přeju rychlé a dokonalé zotavení.

15.03.2009 21:49:37 #3 

administrator

(Kaja V., lu123@seznam.cz) v r. 2006 jsem si přetrhl na R noze křížový vaz, našel jsem parádní fyzioterapeutku a díky ní bez operace lyžuju, potápím se a i jinak blbnu… takže bych zkusil intenzivní terapii a naposilovat svaly kolem kolena…

26.03.2009 11:16:19 #4 

administrator

(pulsta, pulsta@seznam.cz) Čauky, dopadla jsem stejně jako Bory, nové lyže Elan SL ve sklepě a koleno v orteze :-( už měsíc ! Naštěstí jen sice hodně natržený postraní vaz, ale ten se prý velmi dobře hojí sám, tak to mám štěstí. Za týden už mě snad čeká rehabilitace a tak se chci poptat na vaše zkušenosti co je dobré všechno pro to koleno udělat. Určitě se chystám pavat a jezdit na kole, taky si říkám že nějaké pozvolné procházky by tomu neuškodily, Ale asi by to chtělo taky nějaké posilování ale nevím jaké a jak. Chtěla bych se co nejrychlej vrátit ke svému normálnímu fungování tj.: běh, tenis, fotbal, hory, … no prostě samé blbosti:-) A hlavně příští sezonu musím dát pořádně zabrat těm slalomkám, když se teď tak flákají.

26.03.2009 13:56:03 #5 

administrator

(Bory, Boracek@seznam.cz) Zdar , tak sem doufám úspěšně absolvoval ASK kolene.V úterý jsem ještě těžce kulhal na wc na ortopedii a včera už to šlo líp a dneska pěkně doma cvičím dle " pokynů pro pacienty po ASK kolene". ELANKY ve sklepě se na mě smějou , že pojedem spolu na ledovec třeba v květnu . Uvidíme říkám jim , musím cvičit ať to svaly podrží ať nejdu za 3 měsíce na plastiku vazu pokud to nebude držet . Ještě před ASK jsem s klukem (3,5 roku) proháněl jeho ski po Vrátné . Tam bylo krásně , chytli jsme pěkné počasí . Když jsem se držel zkrátka tak to koleno ani nebolelo . Snad půjde rahabko dobře (Ledovec ?- ten stejně nikam neuteče ) Tak se mějte a využívejte snížku na horách , je ho tam přece pořád dost

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy