Domů Diskuze Francie Tignes/Espace Killy: [Středisko]

Tignes/Espace Killy: [Středisko]

29.10.2009 08:00:40 #1 

11.02.2013 06:59:33 #2 

ussama

prosím PUXTRAVEL, aby přestal propagovat „svoje“ areály ve Francii, kam pořádá zájezdy !!

11.02.2013 08:40:52 #3 

bohous357

Mně naopak některé informace, které zapadají do klišé reportu připadají přínosné a reklamní podtext si dovedu odfiltrovat. Obecně aktivita na téma [Středisko] mi připadá nízká, tak aspoň něco.

20.12.2024 16:45:32 #4 

skijer muž

>> Reakce na aktuální report z 07. – 14.12.2024.

Nádhera:O) v Tignes/Val. som bol na jar 2023 s 8 dni 7 dní fujavica a 1 deň slnko. Takže na december krásne a neskonala nádhera, ak je počasie je to top stredisko sveta, či už polohou, zjazdovkami atd. atd.. Investície v tomto stredisku všetky výstup. kabinky boli vymenené tento rok na konci Val. na Col De Lizeran staré vajíčko modernou desať kabinou Valon. PS: kabiny s odkladaním na lyže vonku sa už prakticky nerobia a hlavne nie do vysokohorského prostredia -kôli vetru ! Rovnako paradox Francúzi uprednostňujú expresné sedačky bez bublin ( zväčša s dierami v operadlách) z dôvodu možnosti jazdy aj pri silnejšom nárazovom vetre. Ako vidím s fotografii aj jedinú 4 sedačku s bublinou vymenili za obyč s Val Claret smer na ľadovec! Ešte v sezóne 22/23 som sa bublinou vozil. Investície Kabina Valon a expresná nová sedačka na Aiguille Percce aktuálne, ďalej výmena kabin Solaise, Daille, Funivalu na Rocher de Bellevarde, kabina Toverie a Brevieres/Boisses stredisko omladzuje a to výrazne. Najväčšie mínus sú slabé a predražené služby vo väčšine horských chát a reštaurácii asi som rozmaznaný Rakúskou / Talianskou pohostinnosťou a kvalitou:)

20.12.2024 18:32:37 #5 

slowthinker

>> #4, skijer, 20. 12. 2024 16:45:32

Jak vypadá prostor pro freeride na Grande Motte, při pohledu shora vlevo od kabinky, mezi kabinkou a ledovcem? Je tam sníh? Je to projeté?

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy