Domů Diskuze Výuka dětí Tip na instruktora pro deti, Spindl

Tip na instruktora pro deti, Spindl

02.12.2013 22:18:20 #1 

Risut

Ahoj,

mate prosim nekdo tip na dobreho lyzarskeho instruktora pro deti v oblasti Spindl/Vrchlabi? Mam kluka 3,5 roku, ktery na tom zatim nestal. Sam nemam nervy a hlavne schopnosti ho ucit,soucasne ho ale nechci proste soupnout do skupinky,aby se nekde jen tak placal.

Spindl volim proto, ze si chci sam zajezdit, ceny individualni vyuky v mistnich skolach jsou ale totalne mimo muj rozpocet.

Na horach budu tyden pred Vanocema, pak po Silvestru a cca ob-vikend v prubehu sezony. Pokud o nekom vite, dejte mi prosim vedet.

Moc dekuju, Michal

02.12.2013 23:25:39 #2 

Thomas muž

Vyhledej lyžařské školy v dané oblasti, chrlí stovky instruktorů za sezonu, je to jejich hlavní finanční zdroj jejich byznysu vyškolovat mladé instruktory, co chtějí strávit mezi semestry hlavní sezonu na horách a nestráví, je jich mnoho stovek s „bumážkou“, skoro víc jak lyžařů, tak určitě nebude problém. Za dob, kdy psala Božena Němcová se psalo ztrávit čas, to jen tak na okraj pro slohaře.

Dynamika pohybu se přizpůsobí vizi

03.12.2013 22:07:27 #3 

Handulka

>> #1, Risut, 02. 12. 2013 22:18:20

A kde budeš ubytovaný? Typy mám, ale tady by to bylo bráno jako reklama, tak mi můžeš zavolat 603 824 058.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy