Encyklopedie: Korutany – slunce na nebi i v duši [článek] - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Články Encyklopedie: Korutany – slunce na nebi i v duši [článek]

Encyklopedie: Korutany – slunce na nebi i v duši [článek]

08.11.2014 02:22:22 #1 

Radek Holub - SNOW muž

Korutany, jediná rakouská země na slunečné, jižní straně alpského hřebene, země tisíce jezer, domov Grossglockneru je v posledních deseti letech i čím dál oblíbenější lyžařskou oblastí. V zemi, kde jsou jen dvě větší lyžařská centra a zhruba třicítka středních a malých, je to dílem jiných než velikostních parametrů. Zdejší obyvatelé jsou otevřenější a veselejší než jejich severní sousedé a celá země díky tomu působí vlídněji – rakouský Ordnung tu není tak pedantský, ale prohřátý sluncem a z italské strany obhocane smyslem pro improvizaci. Korutany jsou země, do níž není těžké se zamilovat.
Odkaz na článek

05.03.2015 12:27:22 #2 

˘Ö˘Krab muž

Spolkové zemi Korutany hrozí reálně bankrot.

http://www.novinky.cz/…orutany.html

To, že jsem nelyžař, se snažím už několik let nepříliš úspěšně maskovat psaním příspěvků. Nepomáhá to.

05.03.2015 17:49:24 #3 

HonzA_ muž

>> #2, ˘Ö˘Krab, 05. 03. 2015 12:27:22

Tak teď nevím. Znamená to, že bude lyžování v Korutanech lepší nebo horší. Případně dražší nebo levnější?

V normální situaci kdyby měli vlastní měnu, ta zdevalvuje a budeme si užívat levného lyžování a i dalších věcí okolo.

Tady se obávám, že se prostě vytvoří opět nějaká evropská internacionál­ní pomoc…

Já Igorovi ve Špindlu nesmrdím!

05.03.2015 20:41:22 #4 

m3 muž

>> #3, HonzA_, 05. 03. 2015 17:49:24

Kde já už to jenom slyšel ? Situace jako přes kopírák.ECB natiskne prachy,který půjčí ,aby se zaplatily starý dluhy .Potom natisknou další prachy ,aby bylo čím zaplatit ten předchozí dluh.Pes jitrničku sežral… Ještě ,že nemáme to EURO.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy