tragický Holický!!!!!!! to se nedá poslouchat
13.01.2015 21:59:15 #1
Zdravím všechny, po dlouhé době jsem opět sledoval SP Flachau na CT a zase mi to tak trochu znechutil ten český komentář. Nevím kdo je ten druhý komentátor, ten je ještě v pohodě ale ten Holický to je tragédie, jsem sám nebo to připadá i někomu jinému. Nemumí mluvit, pomalu slabikuje, do vysílání snad neumí říct souvislou větu bez nějaké pauzy zvýraznění nebo přebleptu. Ty jeho obraty „uvolnění lyží“ a celkově jeho komentáře jsou podle mě uplně mimo mísu. Vsadím se, že příští týdny při sjezdech mužů bude kecat o vypálený skluznici od rozžhavených hran. Je tady ještě někdo kdo sdílí můj názor, nebo se vám zdá nepřiměřený?? Odborník to možná je ale komentovat neumí… vůbec!
13.01.2015 22:14:10 #2
>> #1, volcano, 13. 01. 2015 21:59:15
Žij a nech žít. Trochu tolerance a nadhledu to chce. Já se u toho výborně bavím.
13.01.2015 22:15:50 #3
Cituji textovou komunikaci
kamaradka: posluchas komentare na CT4? Nebo koukas na Eurosport
ja: Eurosport
kamaradka: prichazis o velice ,,kvalitni,, komentare
ja: myslis? Zkusim prepnout
kamaradka: to nedelej…
ja: pozde
ja: oni tam jsou dva
ja: WTF to jsou komici
kamaradka: ti rikam at to nedelas
ja: vypinam
kamaradka:
13.01.2015 22:28:57 #4
* Je tady ještě někdo kdo sdílí můj názor, nebo se vám zdá nepřiměřený??*
Ne, tady se nikomu nic takového nezdá, nesvědčí o tom třeba neexistence tohoto nededikovaného vlákna, kam stačilo všechny předešlé posty přidat.
13.01.2015 22:43:04 #6
>> #4, ˘Ö˘Krab, 13. 01. 2015 22:28:57
Jj, ale není nad to založit si vlastní.
Dle mě Budka lepší než Vichnar, přesto jsem většinu souběžného přenosu sledoval Eurosport s Kárníkem. Toho na rozdíl od Krátošky ještě snesu, jinak přepínám na ENG komentář nebo na ARD/ZDF.
13.01.2015 23:07:17 #7
No,komentovat tak zaujimavy sport ako je lyzovanie,tak aby sa bavil aj sachista ked sa nahodou pozera,musi byt zaujimavy zazitok pre toho,co komentuje.Sneh biely,brana cervena a modra.Drobnosti v jazde aj tak vidia len ti co vedia o co ide.A ti ostatni?
Nezavidim chalanom.
caute Harry
14.01.2015 08:13:23 #8
Ja patrim do (asi) mensiny, ktere to tragicke neprijde (cimz nerikam, ze by to nemohlo byt lepsi). Uplne neresim jak moc jeho vyrazy ne/odpovidaji realite (ale moc mimo misu mi to neprijde). Asi to nedokazu uplne posoudit, kazdopadne se u toho velmi bavim. Naopak ten druhy mi prisel takovy…nemastny, neslany, nic moc.
Co se ti nezda na vypalene skluznici? Pro nezasvecene zajimave info, ktere se da omilat v kazdem prenosu.
14.01.2015 08:52:39 #9
>> #8, valerius, 14. 01. 2015 08:13:23
K závěru druhého kola jsem rodinu svolal signálem pojďte se dívat, už se skalpuje!
To bylo pro ně znamení, že jde do tuhého, Holičák se konečně zahřál na
provozní teplotu a začíná přenos jak má být.
Za ty roky jsem tak nějak otrlejší a smířlivější, přestává mi vadit,
ba dokonce naopak, bavím se. Svou práci tedy dělá dobře. Na jeho žblepty a
termitologii se dokonce těším.
Vzpomenu-li legendy Karola Poláka anebo Gabo Zelenaje, za obsah a faktickou
správnost (a za souvislost jejich komentáře s děním na hrací ploše) bych
ruku do ohně také pokaždé nedal. Vydrží-li Holický ještě tak deset
sezón a rozšíří-li improvizační schopnosti, bude mít nakročeno.
14.01.2015 08:55:43 #10
Bych řekl, že se Holický dost zlepšil. Bývalo to horší. Je smutný, že jako expert, nedokáže říct pro nadšeného diváka, žádný zajímavý poznatek, žádný insight v zásadě nic. Nedozvídáme se vůbec nic u materiálu, nedozvídáme se vůbec nic o jednotlivých stylech techniky jezdců, rozbory jízd ..... prostě vůbec nic… Tohle jinde samozřejmě umí tisíckrát líp. Z Vichnara mi naskakovaly pupínky, na mlaďase zatím alergickej nejsem. Aspoň si neplete jezdce a vynechává větu.....„a už máme na startu rodáka z.....“
No nic, snad to jednou nabídnou Ondrovi a bude to třeba jednou zajímavý......
16.01.2015 09:08:11 #12
Není nic horšího, než DOMINIK KÁRNÍK. Jeho oslovení Dámy a pánové při komentování alpského lyžování mi drásá uši. Nesmyslné, květnaté a nezasvěcené bláboly, mě nutí k tomu, že vypínám zvuk. Na Eurosportu, si asi myslí , že to nikdo neposlouchá, nebo se snaží snížit sledovanost ? je to opravdu neštěstí, když někdo nedokáže sebekriticky uznat že na něco nemá a obtěžuje a kazí svým vystupováním sportovní zážitek ostatním. Nebo jsem zaujatá a je to šikovný hošík? Co myslíte.
16.01.2015 09:25:24 #13
>> #12, Filaska, 16. 01. 2015 09:08:11
Nevadí mi ani Kárník, ani Krátoška, ani Holický. Když se někomu povede říct z mého pohledu nepravda, tak to prostě vypustím. Zase to neberte tak vážně, hlavní je obraz. Blbé je, když se někdo furt plete, a to se daří většinou jen Vichnarovi, ale taky mi to přijde lehce lepší než to bývalo. Víceméně souhlasím s TomáSem.
18.01.2015 17:16:07 #15
Každý komentátor má svůj styl a všichni musí brát ohled i na to, že to lyžování sledují hlavně lidé, kteří závodnímu lyžování příliš nerozumí. Mnohem horší mi připadá, když komentátor nemá pro naše závodníky stejný metr. Právě třeba v běžeckém lyžování to tak často bývalo. Mně komentování sjezdových disciplín připadá docela dobré.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.