[Analyzátor]: evikap - č. 1 - příspěvky uživatele evikap
Druhé video – veľký oblúk. A mimochodom, všetkým prajem krásny nový rok a splnené všetky priania.
Ahojte, ak sem niekto po letnej pauze opäť zablúdi a bude mať chuť pokračovať v debate :) Pocit pri lyžovaní mám trochu iný ako vlani, v hlave odľahčujem vnútornú lyžu, hýbem panvou inak a mám pocit, …
Asi moje slová neboli pochopené správne. Chcela som tým povedať niečo v tom zmysle, že v debate, ktorá tu celý čas prebiehala, odznelo okrem iného aj to, že inštruktori v lyžiarskych školách majú rôz…
>> #296, valerius, 15. 04. 2015 10:14:03
Nie každý si môže dovoliť inštruktora. A úprimne – myslíš, že v tomto prípade stačí prísť niekam na kop…
>> #242, Harry, 07. 04. 2015 23:53:04
Chlapci, ste užasní :) Veru, z tých cvičení veľa nemám, ako si napísal. Ale aspoň to dvíhanie vnútornej s…
>> #228, ˘Ö˘Krab, 07. 04. 2015 21:17:31
Ano, presne to je ono, správne vystihnuté. Na miernom kopci pri pomalej rýchlosti (k tomu fúkal ešte sil…
>> #225, Harry, 07. 04. 2015 20:10:28
Všímam si…ale žiaľ neviem, čo si mám všímať. To sú tie veci, ktorým nerozumiem a preto sem píšem. Keby i…
Ahojte, prosím o zhodnotenie a radu, čo ďalej. Cez sviatky som bola skúšať – učiť sa (bez trénera). Maximálne som sa sústredila na volant na začiatku oblúka a na neprotirotáciu tela. Netuším, či správ…
>> #189, HonzA_, 01. 04. 2015 21:14:14
A to je správne, alebo nie? O protirotaci tu bolo písané, že to nie je dobre. Omlouvám sa, ale nedovtípil…
Sakriš – pocit už bol trochu iný, snaha bola…a výsledok? Na obrázkoch bez zmeny oproti nedávnej minulosti. O pluhu mi včera niekto niečo na kopci naznačoval, ale nedokončil. Len že tú zmenu treba z…
Chápem, že máte svoju pravdu a beriem ju. Ale…keďže sa ešte ako tak lyžovať dá, tak lyžovať pôjdem. Nebudem sedieť doma len preto, lebo nie sú ideálne podmienky na učenie :) A ísť lyžovať po starom …
Fíha, že volant naopak…to mi, prosím, vysvetlite – čo presne robím naopak? :) Veď som robila to, čo mi hovorili a ukazovali. Zatáčala som vonkajšou nohou aj bokom do oblúku, ako keď točím volantom, …
Tu sú moje včerajšie snahy :) https://vimeo.com/123542270 (kameramanka nechtiac prehodila funkciu vo foťaku, preto také video – a navyše fúkal veľmi silný vietor, ktorý kýval aj rukami, ktoré sa snaži…
Mlčím, lebo skúšam na svahu (teda cez víkend som skúšala)…na obráčkach (r=23), ale na nich sa cítim oveľa horšie, ako na slalomkách :( Cez týždeň som pracovne vyťažená, takže som zvedavá, čo sa udej…
>> #128, ivan-ski, 20. 03. 2015 19:42:49
Tak to sa asi dlho neozvem :) Príležitostí na lyžovanie už budem mať málo. A ako tu niekto písal, že mi…
>> #116, ivan-ski, 20. 03. 2015 13:10:29
Nechcem lyžovať V – nie je to dobré a aj analyzátori to vytkli. Preto sa snažím vykláňať aj vnútornú (č…
Inak Ičesov štýl jazdy sa nám veľmi páčil (doteraz som ho navoľno nevidela a v bránach tiež veľmi nie). Jeho voľný štýl je niečo, o čo sa pokúšam. Aj keď po tomto všetkom už neviem, čo je vlastne sprá…
Dnes som sa sústredila na nohy…a s vrchnou časťou tela vôbec netuším, čo mám robiť. Bok som prestala používať, lebo pri používaní som ho vysúvala tak, ako bolo písané, že sa to nerobí. No a teraz ne…
Obráčky Atomic RS GS: http://www.skis.com/…ault,pd.html Iné lyže nemám. Na obráčkach robím veľké oblúky a chodím do obráku a na slalomkách zas skúšam krátky o…
A ja som myslela, že na slalomkách sa naučím, lebo tie sú carvingové. Mám obráčky Atomiky fisové 175 cm radius 23. Ale na tie potrebujem prázdny kopec a lyžovanie na nich si užijem iba vo veľmi veľkom…
Teda, páni…mám čo robiť, aby som si v týchto debatách našla to, čo potrebujem k zmene môjho štýlu :) To ostatné fajn pobavilo, len keby to tu potom neostalo zavadzať :) Ale OK…aj tak som rada, že …
Ďakujem za povzbudzujúce slová. Tá zdvihnutá vnútorná lyža – skúšala som jednu techniku z časopisu Snow – bicyklovanie dozadu. Doteraz som lyžovala viac na vnútornej, tak preto takýto extrém s dvíhaní…
Ďakujem aj za ostatné názory. Do brán jazdím len na pretekoch, čo je cca tak 6–7 víkendov za sezónu. Ináč všetko ostatné jazdím na voľno (a to je veľmi často – nie len ostatné víkendy, ale občas aj ce…
Moc díky za analýzy. Ta jízda je taková, jak popisujete, možná i proto, že je to na dost strmém svahu. Ale beru, co jste napsali, dáva to logiku, lecos mi to vysvětluje. Vědela jsem, že něco je špatně…