Domů Diskuze Lyžařské boty Mrznoucí nohy

Mrznoucí nohy (strana: 6)

15.02.2012 12:18:13 #151 

Milovnice_snehu

Perfektní jsou ohřívací pytlíčky na jedno použití – je to okamžité teplo, nic se nemusí předem nahřívat.

15.02.2012 12:39:51 #152 

PavelKo

>> #151, Milovnice_snehu, 15. 02. 2012 12:18:13

Milá milovnice sněhu, přečti si prosím podmínky fóra a přestaň prudit s reklamou na Skiservis Jaglarz Opava msport.cz, což jsi udělala ve všech třech ze svých třech prvních příspěvků.

01.03.2012 12:00:57 #153 

jardax muž

Tak jsem zakoupil a ihned odzkoušel Bootcover od Alpenheat. Hlavní věc – opravdu to pomáhá. Normálně mi mrznou prsty i při teplotách kolem nuly (v botách od Leitnera a ještě upravených Purdou), v neoprénových rukavicích jsem sice cítil mírný chlad, ale dokázal bez problémů lyžovat i v –10°C, kdy bych jinak po chvíli dost trpěl. Musel jsem sice oželet rozepínání spodních přezek, ale vyplatilo se, omezenější pohyb prstů pod „rukavičkama“ mě zahřál víc než více pohybu bez „rukavic“. Narazil jsem ale možná na jedno negativum – je třeba je ve vhodném okamžiku sundat, jinak jsem měl nohy daleko více zpocené = větší ztráta tepla a chlad.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy