15.01.2016 22:07:37 #1
O Špičáku na Šumavě letos uslyšíte hlavně ve spojitosti s nově
vybudovaným parkovištěm, které je zde novinkou opravdu zásadní, neboť
konečně pohodlně řeší přístup do areálu. A co jsme tu zažili dále?
Přes noc krásných 30 cm čerstvého sněhu!
Odkaz
na článek
15.01.2016 23:21:45 #2
sláva už je parkoviště, krok vpřed, bude to stačit? stále chybí hospoda, kam se nemusim trmácet po schodech. dodnes jsem nepochopil, proč když na špičáku stavěli novou lanovku a to zázemí s kasama, wc, … proč neudělali v patře (v úrovni kde se nastupuje na lanovku) pořadnou hospodu. patrně češi milují kiosky. to samé je to na zadově (kiosek s vyhřívaným stanem, který byl vyhřívaný jen vlastním dechem – velmi studená sprcha po návratu z hochfichtu). koupit za pár tisícovek zahradní domek a dát před to lavičky a máme super občerstvení.
16.01.2016 08:53:46 #3
Cena za celodenní skipas uvedená v článku (490) je za vedlejší sezonu.
V hlavní sezoně to je bratru za 610 kč. Opravte si to… Jinak ve čtvrtek fajn
lyžovačka s málo lidma na dostatečnym přídělu sněhu. Ještě až se
sníh trochu utáhne bude to lepší,takhle to bylo po pár jízdách celkem
rozježděné.
16.01.2016 22:22:03 #4
>> #2, ussama, 15. 01. 2016 23:21:45
„dodnes jsem nepochopil, proč když na špičáku stavěli novou lanovku a to zázemí s kasama, wc, … proč neudělali v patře (v úrovni kde se nastupuje na lanovku) pořadnou hospodu“
Mně na Špičáku ani na Zadově nic z toho, co popisuješ, nechybí. Asi jsem příliš nenáročný, na hory jezdím hlavně lyžovat a to mi, když se přes den naperu řízkem a naleju pivem, nejde…
Na Špičáku je skvělý posun to nové parkoviště, budu tam muset vyrazit abych se podíval jak to vyřešili. Dřív to byla opravdu katastrofa.
17.01.2016 09:30:15 #5
>> #4, HonzA_, 16. 01. 2016 22:22:03
Taky takovy znam. Cely den hoblovat a nic si nededat. Ja taky jezdim na hory lyzovat. Ale cely den jezdit, dat si v promrzlim stanu parek, to opravdu ma do idealu daleko. Mozna to tak ale cesi chteji.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.