Domů Diskuze Články SNOWtour 2015/16: Špičák na Šumavě – konečně zaparkuj a jeď! [článek]

SNOWtour 2015/16: Špičák na Šumavě – konečně zaparkuj a jeď! [článek]

15.01.2016 22:07:37 #1 

O Špičáku na Šumavě letos uslyšíte hlavně ve spojitosti s nově vybudovaným parkovištěm, které je zde novinkou opravdu zásadní, neboť konečně pohodlně řeší přístup do areálu. A co jsme tu zažili dále? Přes noc krásných 30 cm čerstvého sněhu!
Odkaz na článek

15.01.2016 23:21:45 #2 

ussama

sláva už je parkoviště, krok vpřed, bude to stačit? stále chybí hospoda, kam se nemusim trmácet po schodech. dodnes jsem nepochopil, proč když na špičáku stavěli novou lanovku a to zázemí s kasama, wc, … proč neudělali v patře (v úrovni kde se nastupuje na lanovku) pořadnou hospodu. patrně češi milují kiosky. to samé je to na zadově (kiosek s vyhřívaným stanem, který byl vyhřívaný jen vlastním dechem – velmi studená sprcha po návratu z hochfichtu). koupit za pár tisícovek zahradní domek a dát před to lavičky a máme super občerstvení.

16.01.2016 08:53:46 #3 

TUNER

Cena za celodenní skipas uvedená v článku (490) je za vedlejší sezonu. V hlavní sezoně to je bratru za 610 kč. Opravte si to… ;-) Jinak ve čtvrtek fajn lyžovačka s málo lidma na dostatečnym přídělu sněhu. Ještě až se sníh trochu utáhne bude to lepší,takhle to bylo po pár jízdách celkem rozježděné.

16.01.2016 22:22:03 #4 

HonzA_ muž

>> #2, ussama, 15. 01. 2016 23:21:45

„dodnes jsem nepochopil, proč když na špičáku stavěli novou lanovku a to zázemí s kasama, wc, … proč neudělali v patře (v úrovni kde se nastupuje na lanovku) pořadnou hospodu“

Mně na Špičáku ani na Zadově nic z toho, co popisuješ, nechybí. Asi jsem příliš nenáročný, na hory jezdím hlavně lyžovat a to mi, když se přes den naperu řízkem a naleju pivem, nejde…

Na Špičáku je skvělý posun to nové parkoviště, budu tam muset vyrazit abych se podíval jak to vyřešili. Dřív to byla opravdu katastrofa.

Já Igorovi ve Špindlu nesmrdím!

17.01.2016 09:30:15 #5 

ussama

>> #4, HonzA_, 16. 01. 2016 22:22:03

Taky takovy znam. Cely den hoblovat a nic si nededat. Ja taky jezdim na hory lyzovat. Ale cely den jezdit, dat si v promrzlim stanu parek, to opravdu ma do idealu daleko. Mozna to tak ale cesi chteji.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy