Šárka Záhrobská v sezóně 2010/11 - příspěvky uživatele mski
>> #253, Másin, 30. 04. 2011 21:15:42
no dobry!!
jeste by jsi se tedy mohl pokusit v ramci zachovani jadra vlakna popsat vizuelni…
>> #251, Másin, 30. 04. 2011 11:50:26
tak treba zatim jen popis co jste zacali pocitovat..
>> #249, Másin, 29. 04. 2011 17:32:39
škoda, že se točilo už druhej den>>???
jak to myslis skoda.? radeji bys tocil uz prvni? neb…
>> #247, Másin, 29. 04. 2011 09:07:29
a video kameru se zoomem nikdo nemate? takhle dolozit komentar vizuelnim zaznamem, to by bylo …
Se Zahrobskymi jsem se aktivne, pravidelne a casto potkaval od roku 1993. Tehdy Sarce bylo 8 let a prim hral pak jeste dlouhou dobu mlady Petr. Nesouhlasim ze by Zahrob sve deti drel a vystavoval je …
k tematu Sarky…
Pred nekolika tydny jsem se nechal „ukecat“ HOnzou, ale jen z casti, k tomu abych Sarku kontaktoval..Nejprve byla snaha z vnejsi (bez reakce), upozornit ji na zdejsi debatu a nabi…
@ Garfield.. moooc zajimavy pocteni!!
@ Harry.. jestli ti dobre rozumim .. tak je docela paradoxni ze Sarka „dnes“ „pochopila“ ze v dobe kdyz ziskala tri po sobe jdouci vsechny barvy kovu na mist…
>> #142, Pavlos, 13. 03. 2011 07:56:45
Moc pekna analyza Pavlosi, logicka a uveritelna…
Kdyz jsem „lovil“ na netu fotky a vid…
dobry den ve spolek..
omlouvam se, mam ted toho hodne, pred hodinkou jsem „mluvil“ ctvrt hodinky na Skypu s Honzou VL (V), muzes mi Ivane taky zavolat, nebo se ke skypu alespon pripojit at te tam m…
>> #115, vašek2, 09. 03. 2011 11:42:01
byl bys Vasku prekvapeny tak jak ja mnohokrat, jak malo nekdy staci k vyraznemu posunuti vyko…
… v listopadu 1983 jsem odletel do Ameriky vybaven novym australskym pasem a v nem jmeno Milan Stevens.
Po trech letech v Australii, kombinaci letniho lyzovani na trave a zimnich sezon v lyzarsk…
mam tady na tomto vlaknu dva dluhy..
k tem videum Sarky od Mirka,
nejhorsi jizda z tech uvedenych je zajiste Flachau, kde po mnoha chybach nakonec vypadla. zpusobem jakym ji smykaji lyze lze s…
>> #107, HT.Hugo, 24. 02. 2011 05:20:52
Tak takhle formulovanou otazku mi jeste snad nikdo nepolozil.
Je to sice dost OT a rozho…
>> #102, ivan, 23. 02. 2011 23:53:18
souhlasim Ivane.. vic plkani z me strany nic!!
>> #103, Martin430, 24. 02. 2011 00:14:11
nemam toho dnes zas tak moc.. ted jdu sice na hodinku s prknem do vln, neco malo ostylova…
>> #97, Martin430, 23. 02. 2011 23:22:00
pozdravuj tam na kopci!!
a jeste jedna vec kterou tady trpim krom nedostatku snehu.. j…
>> #93, ivan, 23. 02. 2011 16:12:11
Vzdyt ja Ivane proti Martinovi osobne zadne negativni pohnutky nemam.. Jen vyuzivam prilezitos…
>> #94, TNS, 23. 02. 2011 21:29:13
Diky TNS za podrobny popis Cross blocku.. urcite zajimave postrehy pro vetsinu co kdy budou chtit…
>> #91, Martin47, 23. 02. 2011 13:30:39
Asi uz taky nejsi nejmladsi Martine kdyz se ti pretezuji kolena pri schybani se pro hulku..a…
Aha Kubo, uz to chapu..
TNS… nikdy jsem cross block nedaval az taku dulezitost abych to podrobne studoval.. Co je tvuj nazor ktera vyska rukou by mohla byt idealni? Jeden z faktoru co jsem nas…
Herbst si myslim ze je dalsim dilem nahody a ne cilevedome prace jeho trenerskeho zazemi..mozna on sam nevi o co by se mel poradne snazit.. Proste mu to jednou zacalo neskutecne dobre jit a zrovna tak…
tyto rozsahy pohybu jsou v tomto klipu Hirshera z treninku, kde byl extreme drzavy snih a dobra trat, je to jako by jel v zavode se stratovnim cislem 1 hned po predjezdcich..
jinak podobne to uvidi…
ostatne tento nedokonaly pohyb stranoveho aspektu s tim Zahrobsti trpeli
odjakziva!!
neco co ocividne Papa dlouho nechapal sam a mlady Petr na to „dojel“ protoze
ho to dlouhe roky limitovalo.. vzdy …
Hargina bych nezaclenoval do naseho vyberu Xteam.. je to spis priklad toho ze i ne zcela dobra, progresivni technika lze vyuzit k podavani spickovych vysledku!! Ma holt kluk dalsi jine kvality kter…
ten american dream se mi moc libil Tomasi.., uvazoval jsi nekdy o kariere sepsani scenare pro ceskoamerickou produkci v hlavni roli Sarka herself? Kdyz se nalici tak je docela hezka baba, ne??
Se Z…
To je parada, Mirku.. diky.. sice by se mi nektere dalsi jizdy na sampionate libili, ale nechci zahltit tvuj i muj internet a cas s tim straveny.. tak pokud ano jen par veci a ani ne najednou.. sem t…
dobry den a diky za rozsireni seznamu od Kuby a od Honzy, Kristoffersena beru jao zastupce mladych noru, koukal jsem ze existuji kvalitni jeho zaznamy na Utube, coz se bude k rozboru hodit.
Ale nej…
>> #45, ivan, 20. 02. 2011 21:54:22
Zdavim vespolek, mam ted pul hodky na psani.. zda se ze nejen vlakna tady na diskuzi se vzajeme …