Cvik na podporu vnitřní nohy - příspěvky uživatele CzechSkier
Ahoj,
No není to lehké stihnout sledovat takovouhle debatu, natož stihnout reagovat, a ještě více natož reagovat smysluplně. Obzvláště když se vcelku nahodile střídají a prolínají různá témata. Mar…
Ahoj,
nejdříve napíšu, že až zatoužím po tom vyslechnout slovo Boží, o kterém se samozřejmě nediskutuje, odeberu se do kostela, kde si na závěr kázání dám sušenku a pan farář se za mne napije vína,…
>> #85, Wartus, 31. 01. 2011 23:49:26
Ahoj,
tak to tak neber. Svěží vítr (nebo uragan) je potřeba, jinal by tady bylo brzy zatuchlo a…
>> #77, Harry, 31. 01. 2011 22:45:41
"Ivane ,podla mna ,vrch /od pasu hore/by mal pracovat nezavisle od spodu tela.Cize musi prichadzat …
>> #78, jirri, 31. 01. 2011 22:46:33
Ahoj,
mám na to svůj názor, ale pokusil jsem se té debatě dát určitou strukturu, abychom nejdřív…
>> #46, mski, 30. 01. 2011 22:00:20 Ahoj Milane,
pokud by to nevadilo, rád bych se u protirotace přeci jen trochu zastavil. Přiznám se,…
Ahoj,
- Ad nácvik v pluhu/přívratu: Adame, umět postavit lyže na hrany je jeden, nikoliv jediný prvek, který je nutné zvládnout k tomu, aby člověk uměl dobře lyžovat. Většina lidí se s tím asi spo…
>> #24, mski, 29. 01. 2011 11:04:09 Ahoj,
samozřejmě je na tom velký kus pravdy, zejména v situaci lyžařského vzdělávání v ČR, jak je pat…
Ahoj,
už jsem na toto v jiném vlákně odpovédal. Jinak se přikláním k doporučení Gravediggera. Je totiž otázka, jestli cílené přidávání váha na vnitřní je zrovna momentálně smysluplné a prioritou. M…